Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Cum se poarta sandalele?

Cum se poarta sandalele?

In primul rand, cel putin pentru sezonul 2008, pune la pastrare sandalele sau pantofii ascutiti cu tocuri subtiri (stiletto).

Platformele si talpile grele care amintesc de moda anilor ’70 fac acum regulile tendintelor.

Stilul plat este de asemenea extrem de actual, propunerile designerilor mergand de la decentii balerini la sandalele tip gladiator.

Versatila piele in nuante naturale se bucura de o atentie speciala, dar nici culorile tari, neon, lacul sau sclipirile metalice nu sunt de neglijat.

Cu tocuri sau fara?

In general, cu cat linia tivului este mai ridicata, cu atat mai mult se recomanda incaltari fie plate, fie cu tocuri groase. Fusta mini combinata cu sandale cu tocuri conice? Nu prea merge…

Alege sandale plate daca imbraci o rochie lunga pana la pamant sau pantaloni pana la glezna si poarta cu incredere sandale cu platforme si/ sau tocuri groase pentru rochiile baby-doll pana la genunchi si pantalonii drepti.

SFAT: Investeste intr-o pereche speciala. Nimic nu contrabalanseaza mai bine simplitatea unei tinute neutre – alb sau nude – decat niste sandale-bijuterie. Incearca auriu sau o culoare puternica (rosu, oranj, verde sau albastru) si intens stalucitoare (eventual piele de lac).

 

Comments

comments

Lasă un răspuns