Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Diane Kruger – noua imagine L’Oreal

Diane Kruger – noua imagine L’Oreal

L’Oreal este un brand cu renume in domeniul frumusetii, recunoscut si pentru faptul ca mereu a avut vedete de prima mana care sa-i promoveze produsele. Ultimul nume greu care s-a adaugat la lunga lista de celebritati din „familia L’Oreal” este Diane Kruger, actrita de origine germana devenita celebra dupa ce a interpretat rolul Elenei din Troia, in filmul „Troia” din 2004.

Diane Kruger s-a declarat foarte incantata de noua ei misiune: „Admir brandul L’Oreal, nu numai pentru calitatea produselor, ci si pentru ca promoveaza la nivel mondial diversitatea si excelenta, valori care sunt foarte aproape de inima mea”. La randul lor, reprezentantii L’Oreal au laudat-o pe actrita de 33 de ani: „Actrita desavarsita, Diane Kruger ne-a cucerit cu personalitatea, gratia si eleganta ei innascute”, a declarat Vianney Derville, International General Manager pentru L’Oreal Paris.

Actritele Penelope Cruz si Eva Longoria si cantareata Cheryl Cole sunt implicate si ele in prezent in promovarea brandului L’Oreal. Diane Kruger va fi imaginea produselor de ingrijire a parului si de machiaj, in special a ultimului timp de fond de ten creat de laboratoarele L’Oreal, Mat’Morphose.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus