Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Elena Gheorghe si-a deschis atelier de croitorie

Elena Gheorghe si-a deschis atelier de croitorie

In conditiile crizei financiare actuale, magazinele nu mai vand mare lucru, nici chiar cu reduceri de 70%, si designerii romani au scazut preturile hainelor. Elena Gheorghe insa s-a apucat de afaceri. Cantareata si-a deschis recent o croitorie de lux in Capitala, manata fiind de pasiunea pentru moda si de faptul ca pierdea foarte mult timp prin magazine si pe la designeri, cautandu-si haine de scena.

„Am tot timpul nevoie de tinute noi. Asa a venit ideea sa am propriul atelier de croitorie. Nu vreau sa ma imbogatesc facand haine, dar atelierul a fost suprasolicitat din prima zi, mai intai de cunoscuti, apoi de persoane care imi vedeau tinutele pe la diverse evenimente si ma intrebau cine mi le realizeaza. Chiar nu m-am asteptat sa mearga atat de bine din prima. Preturile sunt decente, nu avem pretentiile vreunei case de moda, lucram bine, curat si rezonabil”.

Mare parte dintre modele sunt realizate dupa ideile ei, dar cantareata accepta si sugestii: „Ma inspira in primul rand evenimentul la care ma duc. De pilda, pentru spectacolele de Revelion am ales rochii foarte elegante, dar in acelasi timp comode, pentru ca avand foarte multe concerte, trebuia sa port grija altor lucruri, nu a ridicatului rochiei. Vreau ca hainele mele sa fie comode, nu sa streseze”.

Deocamdata, Elena Gheorghe nu intentioneaza sa organizeze prezentari de moda sau sa investeasca mai mult in aceasta afacere. Ea considera designul vestimentar ca o a doua pasiune. Daca se va bucura de succes, poate ca isi va expune creatiile la urmatorul Bucharest Fashion Week.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus