Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Elena Perseil – Colectia toamna-iarna 2010/ 11

Elena Perseil – Colectia toamna-iarna 2010/ 11

video_youtube

Colectia Elena Perseil pentru sezonul toamna-iarna 2010/ 2011 se numeste „Whiteout” si se adreseaza femeii care isi doreste in acelasi timp lux si confort. Materialele sunt bogate in senzatii: de la confortul casmirului si luciul matasii, pana la moliciunea drapajului. Nu lipsesc detaliile sofisticate si pretioase de broderie, asociate pantalonilor din velur sau stofa fluida de lana si topurilor sport din bumbac. Rochia, piesa dominanta a colectiei, traverseaza momentele zilei: casual (casmir sau bumbac), office (crepe de matase sau gabardina) si cocktail (matase, velur sau tricot de matase).

Culoarea dominanta a colectiei este negrul asociat cu griuri si bej pudra. Toate piesele se dezvaluie intr-un stil feminin, urban si relaxant, prin jocuri de pliuri si drapaje.

Odata cu aceasta colectie, designerul Elena Perseil si-a lansat si noul brand – EP Privé, sub numele caruia vor fi dezvoltate si vandute viitoarele ei colectii.

-> Colectiile Elenei Perseil sunt vandute in magazine de lux din Japonia, Arabia Saudita, Dubai, Grecia, Italia si Franta.

Comments

comments

Sus