Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Esential in garderoba ta: rochia de seara

Esential in garderoba ta: rochia de seara

Rochia de seara se caracterizeaza, in primul rand, prin eleganta, maxi-lungime si, mai nou, prin culoare. Acest tip de rochie este confectionat din material pretios, care insa nu mai este neaparat negru.

De exemplu, Dior propune rochii de seara extrem de elegante in nuante de fucsia [vezi foto], iar Carolina HERRERA aduce in registrul de seara piese ale tinutei de zi [vezi foto].

Desigur, variantele clasice, in stilul Valentino [vezi foto], Chanel sau Givenchy, raman in actualitate. Dar elementele de spectaculozitate maxima isi gasesc un spatiu perfect de exersare in rochiile de seara ale multor vedete. De exemplu, braul metalic si aplicatiile sclipicioase sunt preferate de Beyonce [foto] si de Naomi Campbell [vezi foto], atunci cand trebuie sa paseasca pe covorul rosu.

Ce si cum se poarta

  • Cea mai eleganta varianta de a purta o rochie de seara este cu stiletto [vezi foto]. Iar daca intr-adevar ocazia e cu totul si cu totul speciala, merita sa faci efortul de a te urca pe tocuri de 12 cm, astfel incat sa nu migrezi cu tinuta spre nici un alt registru.
  • Rochiile cu spatele decupat [vezi foto] sunt ispititoare, dar trebuie sa fii foarte bine proportionata pentru a-ti permite o asemenea aparitie. Acest model de rochie de seara avantajeaza femeile cu sani voluptuosi.
  • Mai mult nu inseamna intotdeauna mai glamour. De aceea, daca optezi pentru o tinuta de seara dintr-un material foarte pretios, cu imprimeuri sau insertii aurii ori argintii, alege intotdeauna bijuterii minimaliste. [vezi foto]

Descopera mai multe modele de rochie de seara in galeria foto!

Articol preluat din revista BEAU MONDE

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus