Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Festivalul de Moda Pasarela

Festivalul de Moda Pasarela

Festivalul de Moda Pasarela Bucuresti/Paris 2008 este conceput ca un mijloc de promovare a creatiilor designerilor romani la nivel international, dar si ca o oportunitate pentru ca publicul roman sa descopere industria de moda din Franta.

Anul acesta, la prima editie Pasarela, profesionistii modei din Franta si Romania se vor reuni la Bucuresti, pentru a face cunoscute tinerele talente si tendintele momentului in domeniul vestimentar.

Vor exista mai multe locatii pentru prezentarile de moda incluse in program: Institutul Francez, Ambasada Frantei, hotelul Novotel, Palatul Bragadiru si Muzeul National de Arta Contemporana. Pe parcursul a trei zile, intre 29 si 31 mai, patru designeri romani si creatoarea de moda Anne-Valerie Hash din Franta isi vor prezenta colectiile, se vor organiza expozitii, conferinte, proiectii de filme si petreceri.

Designerii romani care isi vor prezenta colectiile la Pasarela au fost alesi de catre revistele partenere ale evenimentului: Beau Monde a ales-o pe Maria Lucia Hohan, The One pe Carmen Secareanu, Luxury pe creatoarea Lena Criveanu, iar revista Omagiu a optat pentru Rozalb de Mura. Creatiile vor fi jurizate de 5 profesionisti ai modei din Franta, iar castigatorul va fi invitat sa-si prezinte colectia in Franta.

  • Eveniment organizat sub auspiciile Ambasadei Frantei la Bucuresti.
  • Parteneri: L’Oreal, Beau Monde, The One, Luxury, Omagiu, Elle, Time Out Bucuresti si RFI Romania.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus