Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Fii vedeta TinaR 2009!

Fii vedeta TinaR 2009!

TinaR lanseaza editia a doua a concursului „Fii vedeta TinaR!”. Sa fii imaginea TinaR inseamna sa porti hainele de designer, sa fii rasfatata de make-up artisti si hair stilisti, sa pozezi in reviste si sa fii o vedeta. Ca sa nu mai vorbim de toate cadourile pe care le vei primi…

In urma cu un an, TinaR, brand romanesc cu o existenta de peste 13 ani pe piata de fashion din Romania, a lansat o campanie pe site-ul www.vdttinar.ro prin care cauta imaginea anului 2008 in randul clientelor lui. Campania a avut succes: s-au inscris peste 2.500 de concurente, s-au urcat peste 14.000 de fotografii si s-au scris peste 20.000 de comentarii. Castigatoarea Daniela Staicu a fost rasfatata echipei TinaR, a pozat, a invatat totul despre moda si stil si s-a bucurat de statutul ei de vedeta.

Anul acesta, a doua editie „Fii vedeta TinaR!” aduce o mai buna prezentare a concurentelor, o mai mare interactiune a utilizatorilor si o mai mare importanta a voturilor acumulate in timpul concursului. Nu se cauta prototipuri de frumusete, ci femeia naturala, frumoasa si increzatoare, care sa surprinda spiritul colectiilor TinaR: Young, Fresh, Special! Asa ca nu mai sta pe ganduri. Inscrie-te in perioada 15 decembrie 2008 – 15 ianuarie 2009 pe site-ul www.vdttinar.ro, incarca cele mai reprezentative fotografii ale tale, exprima-ti personalitatea raspunzand intrebarilor si ai mari sanse sa ajungi in finala.

Si nu uita! Cheama-ti prietenii sa te voteze, pentru ca voturile acordate de utilizatori vor avea o pondere de 60% in alegerea noii imagini TinaR.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus