Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Folli Follie si-a prezentat noua campanie pentru 2011 in Shanghai

Folli Follie si-a prezentat noua campanie pentru 2011 in Shanghai


Folli Follie
, renumitul brand international de bijuterii, ceasuri si accesorii din Grecia, a prezentat in cadrul unui eveniment exclusiv in Shanghai noua sa campanie de brand pentru 2011, avand-o ca ambasador international al brandului pe celebra Gaile Lai, model si actrita din Hong Kong.

Locatia aleasa pentru lansare a fost transformata intr-un fashion show, unde cunoscute modele au prezentat noile colectii invitatilor din Europa, Asia si Statele Unite.

Gazdele serii au fost fondatorii Folli Follie, dl. Dimitris Koutsolioutsos si doamna Ketty Koutsolioutsos, precum si protagonista noii campanii, Gaile Lai.

Invitatii au putut viziona in cadrul evenimentului filmul de realizare a campaniei Folli Follie.

Bazata pe idea de „multiplicitate”, campania are trei decoruri diferite, iar Gaile Lai a pozat in trei ipostaze diferite: „Classic Gaile”, „Trendy Gaile” si „Rock Gaile”. Cu toate ca cele trei personaje sunt extreme de diferite, ele se completeaza reciproc. Decorurile in care este surprinsa Gaile surprind o zi din viata unei femei moderne din zilele noastre; In fiecare dintre cele trei decoruri, „Fashion Show”, „Brunch” si „Powder room” se pot regasi trei ipostaze diferite ale lui Gaile Lai, care poarta bijuterii, genti si ceasuri din colectiile Folli Follie.

Folli Follie ofera posibilitatea femeilor de a-si exprima fiecare latura a personalitatii si stilului lor prin schimbarea bijuteriilor si accesoriilor, avand optiuni nelimitate de a satisface orice gust si nevoie.

In functie de stilul tau, intra in lumea Folli Follie, o lume de posibilitati nelimitate!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus