Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > H&M isi deschide in 2011 primul magazin din Romania

H&M isi deschide in 2011 primul magazin din Romania

Reprezentantii Baneasa Shopping City au facut publica semnarea parteneriatului cu gigantul retailer H&M. Magazinul din Romania va fi situat pe doua etaje, un model deja consacrat al marcilor de succes, cu scari interioare si acces cu liftul, dar si intrari si iesiri la fiecare etaj.

Dar acesta nu va fi primul magazin H&M din Romania. Conform Ziarul Financiar, reprezentantii H&M au declarat ca vor deschide primul magazin intr-un mall din vestul capitalei, cel mai probabil in Plaza Romania. Dupa mai multi ani de cercetare a pietei nationale, retailerul de imbracaminte la nivel mondial decide sa se extinda si in centrele comerciale din Bucuresti.

Conform Bussines Magazin, zvonul circula deja de ceva vreme, vizate fiind centrele comerciale Unirea, Plaza Romania, Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall. H&M ar urma exemplul multor branduri de renume international care si-au facut loc pe piata romaneasca, mai ales ca aparent unele haine cu eticheta lor sunt fabricate chiar la noi in tara. In plus, ei sustin ca se adreseaza unui public cu venituri mici si medii.

Dupa ce Finchannel.com a dezvaluit profitul de 24% a grupului suedez, expansiunea ramane doar o chestiune de timp. Deja se planifica deschiderea a 180 de alte magazine H&M si inchiderea altor 14 in tari ca Germania, Marea Britanie, Statele Unite, Franta, China sau Italia. Alte contracte vizate pentru toamna lui 2010 sunt pentru Turcia, Coreea de Sud sau Rusia.

  • Alaturi de Romania, H&M mai inaugureaza in primavara lui 2011 reprezentante si in Croatia, urmand pe lista Maroc.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus