Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Haine de vara pe care le poti purta si toamna

Haine de vara pe care le poti purta si toamna

Nu este deloc o misiune simplă să integrezi îmbrăcămintea de vară în outfiturile pentru sezonul rece. 

De fapt, chiar dacă ești genul căreia îi place să experimenteze, ai nevoie de multă experiență pentru a nu face greșeli de stil când îmbini materiale și texturi atât de diferite.

Iată ce piese vestimentare poți purta și în sezonul rece:

Pantalonii scurți din denim

Poate că nu sunt cea mai călduroasă opțiune de îmbrăcăminte de vară de purtat în sezonul rece, dar fashionistele sunt dispuse să suporte cu stoicism temperaturile joase și să poarte totuși pantalonii scurți din blugi si toamna sau iarna. Aceștia pot fi purtați cu un dres gros, un pulover oversized și ghete înalte sau cu o cămașă sexy și niște cizme stiletto peste genunchi pentru un look de divă.

Rochia-cămașă

Minunata rochie-cămașă de care nu te-ai putut despărți pe timpul verii poate să fie purtată și în sezonul rece, atâta timp cât știi cu ce să o combini pentru un outfit de toamnă-iarnă plin de bun gust, scrie divahair.ro. Această piesă vestimentară atât de versatilă nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, iar în sezonul rece o poți purta cu un dres foarte gros sau o pereche de blugi skinny, o pereche de ghete sau cizme și o vestă îmblănită, care să îți tină de cald.

Fusta maxi

Rochiile sau fustele maxi sunt diafane și perfecte pentru serile răcoroase de vară, dar le poți purta și în sezonul rece? Stiliștii spun că da, atâta timp cât porți un dres gros ca să îți țină de cald și o bluză cu mânecă lungă deasupra, fie ea cămașă sau un pulover oversized. Adaugă și o geacă de calitate și niște ghete din piele și poți avea un outfit rupt parcă din revistele de modă.

Sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns