Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Harajuku style

Harajuku style

Trupa de acompaniament a frumoasei Gwen Stefani se numeste chiar Harajuku Girls si, desigur, poarta doar tinute Harajuku Style. Cantareata-designer are chiar si o linie de accesorii care se numeste Harajuku Lovers.

Harajuku Style este moda impusa de tinerii cool din cel mai hip cartier al Tokio-ului, Harajuku. Acesta a devenit faimos prin anii ’80, cand strada sa principala, Omotesando, a fost inchisa traficului in zilele de duminica, oferind prilej pustilor sa isi expuna vestimentatia extrem de ciudata in fata prietenilor, dar si a turistilor. De aici si pana a transforma totul intr-un mod de viata nu a fost decat un pas.

Marea forta a Harajuku Style consta in faptul ca, in loc sa lase firmele de renume sa spuna ce haine trebuie sa fie cumparate, i-a facut pe tineri sa le impuna acestora stilul vestimentar pe care pot sa-l vanda pentru a avea succes la aceasta categorie de varsta. Harajuku Style combina tinutele traditionale japoneze (chimonouri si sandale geta) cu elemente de design occidental si chiar si cu tinute punk.

Cum poti adopta acest stil?

  • Fii creativa, fii teatrala, nu te feri sa amesteci si sa combini haine care, aparent, nu au nicio legatura.
  • Poarta cu incredere haine cu croiuri ciudate.
  • Poarta culori puternic contrastante.
  • Poarta machiaj negru si, nu in ultimul rand, da dovada ca ai simtul umorului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus