Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Heidi Klum, cel mai sexy fotomodel

Heidi Klum, cel mai sexy fotomodel

Cele mai de succes supermodele de pe intregul mapamond au intrat in vizorul juriului de la Models.com, care a avut dificila sarcina de a o desemna pe cea mai sexy dintre toate.

Heidi Klum, sotia cantaretului Seal si mama a trei copii, le-a devansat pe Adriana Lima, Tyra Banks si Giselle Bundchen, colege de breasla mult mai tinere decat ea.

Victoria’s Secret
Heidi face parte din familia Victoria’s Secret de zece ani. Ea nu lipseste de la nicio prezentare, numarandu-se si printre ambasadoarele brandului. Anul trecut, odata cu implinirea a 25 de ani de existenta Victoria’s Secret, Heidi a primit o stea pe bulevardul „Walk of Fame”.

Project Runway
In decembrie 2004, Heidi Klum a devenit gazda si producatorul unui reality-show, numit Project Runway, in care tineri designeri concureaza pentru a primi finantare sa-si prezinte propriile colectii la Saptamana Modei din New York. Project Runway se afla deja la al patrulea sezon.

Campanii publicitare
Anul 2007 i-a adus lui Heidi contracte cu firme importante precum Accesorize, brandul de jeansi Jordache sau producatorul de apa minerala Bella Fontaine. Alaturi de sotul ei, Heidi este si protagonista unui spot publicitar pentru noul SUV de la Volkswagen, Tiguan.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus