Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Irina Marinescu despre colectia "2 the 1 I love"

Irina Marinescu despre colectia "2 the 1 I love"

De unde numele acestei colectii, „2 the 1 I LOVE”?

Irina Marinescu: Am vrut sa am o poveste de care sa ma leg, pentru ca fiecare colectie a mea este o poveste. Nu m-am gandit la cineva anume, la un personaj, ci m-am adresat laturii celei mai feminine, daca pot sa spun asa, dintr-o femeie.

Ce aduce nou pe piata aceasta colectie?
I.M.:
Pot sa spun ca este pentru prima data cand ma comport cu adevarat serios fata de o colectie a mea. Spun asta pentru ca am folosit mai multe lucruri elegante, materiale speciale si am creat si cateva lucruri pentru barbati. In plus, am pus de aceasta data sub lumina reflectoarelor o femeie, nu un copil in incercarea de a imita o femeie.

Te-ai inspirat si din tendintele internationale?
I.M.:
Da, dar intr-o mica masura. Pot sa spun ca am respectat numai cromatica si liniile. Toamna asta se poarta monocromia, eu am folosit mult gri, bej, negru si, pe ici, pe colo, diferite aplicatii. Materialele sunt cele care imi plac mie si pe care le folosesc frecvent, cum ar fi jerseurile, tricotajele, lurexul, bumbacul, satinul, latexul, denimul… Am folosit si blanita, dar nu naturala, ci vegetala.

De accesorii cine s-a ocupat?
I.M.:
Chiar eu le-am facut. Am lanturi simple, unele cu poza, altele cu diferite pandante, dar si compozitii – cu margele, de exemplu. In general, accesoriile sunt vintage, am mers pe look-ul acesta vechi, dar pretios.

Dupa parerea ta, ce nu trebuie sa lipseasca toamna aceasta din garderoba unei femei?
I.M.:
Pantalonii evazati.

  • Descopera colectia „2 the 1 I love” in galeria foto!
Articol preluat din revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus