Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Kanye West: "Pot fi cel mai bun designer din lume"

Kanye West: "Pot fi cel mai bun designer din lume"

Dincolo de activitatea lui muzicala, Kanye West este cunoscut si pentru declaratiile narcisiste, de genul: „Stiu tot ceea ce tine de muzica”, sau: „Cine este un rapper mai bun decat mine, un dansator mai bun?”. Dupa ce s-a auto-intitulat „vocea tinerei generatii” si „cel mai cool rapper in viata”, Kanye West isi mai rezerva un titlu: acela de cel mai bun designer din lume.

In ultimul numar al revistei Complex, cantaretul declara: „Trebuie sa fac ceva care sa afecteze lumea sau cultura, asa cum am facut cu muzica”. Si cum in ianuarie 2009, la Paris Fashion Week, a lansat o linie de incaltaminte creata in colaborare cu Louis Vuitton, domeniul modei pare sa fie urmatorul „loc de joaca” al rapperului. „Nu spun ca ma consider cel mai bun designer din lume, dar cred ca pot deveni asta”, afirma Kanye West.

Pana una-alta, rapperul a ramas dator cu linia vestimentara Past Tell Clothing, care trebuia sa fie lansata in primavara lui 2006, dar nu a vazut lumina zilei nici pana in 2009. Anul acesta, se presupune ca vor aparea magazine Past Tell Clothing la Chicago, New York, Los Angeles si San Francisco. Intarzierea este cauzata, pare-se, de faptul ca rapperul nu a gasit partenerii potriviti ca sa se lanseze in afaceri. E de inteles, daca il credem cand afirma ca se inconjoara „numai cu genii”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus