Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Kate Middleton, primul eveniment oficial dupa nastere

Kate Middleton, primul eveniment oficial dupa nastere

Kate Middleton a participat la primul eveniment monden dupa nastere. Ducesa de Cambridge l-a insotit pe William la Gala Fundatiei Tusk, preocupata si implicata in salvarea florei si faunei din Africa, care a avut loc la Londra.

Desi aceasta este a doua aparitie publica, fara a mai socoti iesirea din maternitate, oficial a fost considerata prima indatorire publica a cuplului princiar. Motiv pentru care si Ducesa si sotul ei au fost asaltati de presa si fotografi iar tinuta lui Kate Middleton a fost sucita si rasucita pe toate partile.

Kate Middleton a purtat o rochie lunga, dintr-un material stralucitor, intr-o nuanta pala de galben. Truc pe care l-ar putea imprumuta si alte proaspete mamici. Apele si scanteierile rochiei au facut-o pe Ducesa sa para mult mai slaba decat este. Nu spunem ca nu este supla si ca nu s-a recuperat frumos dupa nastere, dar nu puteam trece cu vederea "artificiile", mai ales ca sunt bine calculate, elegante si foarte utile.

La aerul filiform al Ducesei a contribuit si parul desfacut, cuminte si ordonat, dar si sandale-platforma cu tocuri inalte si bijuterii cu diamante.

In ciuda aerului care s-a dorit degajat se vede pe fata lui Kate Middleton ca isi ia in serios rolul de mama. Kate Middleton alapteaza si, cel putin pana in acest moment isi creste fara nici un fel de ajutor copilul, impreuna cu printului William. E drept tanara mamica a primit o mana consistenta de ajutor de la mama ei.

In timp ce parintii se distrau, micul print a ramas acasa pe mana a doua bone alese cu maxima atentie, sub supravegherea atenta a bunicii.

Mai multe fotografii poti vedea aici.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus