Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Kristina Dragomir – Colectia Toy Zone

Kristina Dragomir – Colectia Toy Zone

Toy Zone marcheaza lansarea oficiala a designerului Kristina Dragomir pe piata de fashion romaneasca. In paralel, Dog Work by Kristina Dragomir este un brand de accesorii create pentru a completa vestimentatii clasice de zi, de birou si de seara.

Sursa de inspiratie a colectiei Toy Zone este copilaria, cu povestile si cu jucariile ei, iar tinutele propuse sunt o reinventare a conceptului de „zana” contemporana, avangardista si seducatoare, dar mereu delicata si strans legata de copilarie.

Una dintre trasaturile definitorii ale colectiei este bogatia cromatica, piesele reprezentand un intreg colaj de elemente pictate sau aplicate (elemente din lumea vegetala, papusi, diferite miniaturi), asociate unor materiale inedite: piele lacuita, materiale serigrafiate, catifea, brocart, pluta, dantela, margele din sticla de Murano, cristale Svarowski, perle si plastic transparent.

Rochiile au linii simple, curate si un aer de lux discret. Pantofii, semnati YVC Studio by Ybo Vass, au fost conceputi special pentru colectia Kristinei Dragomir si prezinta linii clasice, alaturari indraznete de culori si detalii atent studiate.

Articol preluat din revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus