Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Look sic in tendinte masculine

Look sic in tendinte masculine

Bang! Bang!

Ying-Yang sau barbat-femeie este jocul preferat al stilistilor pentru acest sezon. Iar accentele „periculoase” – de genul braului-pistol (foto), care amintesc de povestea glamorous a banditilor Bonnie & Clyde, sunt cautate si reinventate de fashioniste.

Studio 54

Atitudine, libertinaj, creativitate. Toti cei care se intalneau in anii ’70 la Studio 54 erau personaje memorabile si curajoase. Iar rochiile electrice, indecise atunci cand vine vorba de goliciune, amintesc de Debbie Harry, Jerry Hall, Margaux Hemingway, Bianca Jagger si alte dive ale clubului new-yorkez. Ca sa te inscrii in trend, incearca o rochie brodata cu paiete argintii (foto).

Ghetre retrochic

Au aerul Bucurestiului sau al capitalelor cosmopolite de odinioara. Sunt pretentioase, aristocratice si interesante si pot transforma o pereche de pantofi banali in ghete sau cizme absolut dramatice.
Se numesc ghetre (foto) si in aceasta toamna sunt accesoriul-fetis.

Colombo chic

In „Zodiac”, Marc Ruffalo a interpretat un detectiv distrat care semana foarte mult cu renumitul inspectorul Colombo. Rolul acesta l-a readus pe eroul serialului TV din anii ’60 in atentia lumii fashion. Iar trench coat-ul (caruia multi stilisti nu-i dadeau viata mai lunga de doua sezoane) rezista si in aceasta toamna, doar ca este in nuante bej sau „unturii” (Colombo revival). In plus, are detalii si finisaje foarte feminine (foto).

Articol preluat din revista

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus