Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Megan Fox – noua imagine Armani

Megan Fox – noua imagine Armani

Victoria Beckham nu va mai poza in lenjerie intima pentru Armani. Incepand cu ianuarie 2010, actrita Megan Fox (23 ani)este noua imagine a brandului, atat a blugilor celebrului designer, cat si a lenjeriei intime. Stirea vine la cateva zile dupa ce s-a anuntat oficial ca fotbalistul Cristiano Ronaldo va prelua de la David Beckham rolul de a promova creatiile Armani pentru barbati.

Desi colaborarea dintre Victoria Beckham si Armani a fost una fructuoasa pentru brand, vanzarile crescand cu 80%, fosta Posh Spice nu a mai prelungit contractul. Se spune ca motivul ar fi dorinta ei de a se concentra asupra propriei linii vestimentare, fapt care nu-i mai lasa timp si pentru calatorit peste tot in lume ca sa promoveze un alt brand.

Desi cat timp au pozat pentru Armani, sotii Beckham au realizat un pictorial impreuna, nu se pune problema ca Megan Fox si Cristiano Ronaldo sa apara si ei impreuna in reclame. De fapt, pozele actritei au fost deja realizate. Cei care nu i-au vazut formele in diversele pictoriale pe care le-a facut pana acum in cam toate revistele pentru barbati – de la Esquire si FHM, la Maxim si GQ – vor putea s-o admire pe Megan Fox in reclamele Armani, incepand cu ianuarie 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus