Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Noua colectie Dorin Negrau

Noua colectie Dorin Negrau

„Safari”, colectia designerului Dorin NEGRAU pentru primavara-vara 2008 se inscrie in tendintele modei internationale, pastrandu-si in acelasi timp atitudinea si stilul de rafinament unic.

„Ma identific cu moda americana, motiv pentru care am ales sa fiu prezent la targurile lor si, de ce nu, sa deschid un show-room dorinnegrau pe Fitfth Avenue”, declara designerul roman. „Americanii sunt, de fapt, cei care dau primele semnale in moda, pe care mai apoi italienii le pun in valoare ca si cum ar fi ale lor. Ma refer la colectii pentru sezonul urmator”.

In noua lui colectie, Dorin Negrau a combinat nuantele de pamant curat cu cele specifice padurii ecuatoriale pentru a crea o colectie lejera si comoda, care nu uita nici de linia clasica a croitoriei. Multe rochii sunt in culori deschise, cu linii de cele mai multe ori fluide, vaporoase, dar in acelasi timp feminine si senzuale. Designerul a folosit si suprapunerile de materiale neconventionale in tonuri salbatice, dar glamour-sexy.

Cu alte cuvinte, colectia de primavara-vara 2008 marca Dorin Negrau te indeamna la o evadare din lumea reala, incadrata in sabloane si tipare comune. In schimb, iti propune o aventura teribilista prin jungla amazoniana, misterioasa si inconjurata de un farmec continuu.

Daca mai tot ce se creeaza acum in materie de design vestimentar se indreapta spre clasic rafinat, foarte comod si practic, Dorin Negrau da o cu totul alta nota creatiei sale, imbinand materialele naturale 100% cu piese neconventionale, rar intalnite la ceilalti creatori de moda.

  • Descopera colectia „Safari” in galeria foto!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus