Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Nu mai am 50 de kilograme

Nu mai am 50 de kilograme

Cat de socant poate fi pentru o femeie care trece de 30 de ani si incepe sa se mai implineasca pe ici, pe colo, prin locurile bine stiute, sa constate ca nu se mai poate imbraca in stilul care ii place, din simplul motiv ca… hainele sic se gasesc doar cu numere mici?

Dar cat de surprinzator e pentru anturaj sa constate ca, an dupa an, persoana in cauza devine din ce in ce mai blazata in alegerea vestimentatiei, intrand parca intr-un sablon al celor plinute care poarta vesnic fuste conice, in culori terne sau cu imprimeuri florale imense, bluze largi, inchise in fata si falfaind peste solduri (in speranta ca ar ascunde talia rubiconda), ori cu pantalonii fie prea stramti, fie prea largi pe solduri!

Articol preluat din revista FEMEIA. Text: Crista Darie.

Am ales cinci femei trecute de 25 de ani si de 50 de kg, care totusi se poarta cu gust. Iar echipa noastra de specialisti i-a sugerat fiecareia cate un stil cat mai potrivit trupului si personalitatii. Si, da, stilistei nu i-a fost usor sa gaseasca masuri potrivite pentru ele!

Afla care sunt parerile lor privind stilul propus, precum si sfaturile specialistilor pentru fiecare dintre ele. Iti dezvaluim aici ca rochia cu trandafiri a fost jinduita de toata lumea, dar i s-a potrivit doar lui Betty. Gabriela a venit in Bucuresti de la Slatina special pentru aceasta rubrica, iar pe Genoveva evenimentul a ambitionat-o sa inceapa un regim de slabire.

Comments

comments

Sus