Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > (P) Bunul gust, frumosul si rafinamentul au studiat la Paris

(P) Bunul gust, frumosul si rafinamentul au studiat la Paris

 Asadar, in multe situatii, trebuie sa le acordam multa atentie si sa le potrivim cat mai armonios cu putinta.

La birou, la sala, la shopping, la intalniri, in oras, la o cina de afaceri sau de familie, ne adaptam tinutele dupa cum simtim, si partial dupa cum se impune de catre ocazie, influentandu-le insa si cu propriul stil sau preferinte, pentru ca intr-adevar, moda paleste, iar stilul este cel care ramane etern, asa cum, a spus, Yves Saint Laurent, avand toata dreptatea din lume.

Din aceste motive mentionate mai sus, dar si datorita altora pe care, poate, nu vom reusi sa le cuprindem in randurile acestui mic manifest dedicat hainelor, La Redoute poate fi magazinul tau preferat.

La Redoute este un magazin online, ajuns pe piata din Romania direct din lumea stilului frantuzesc, consacrat prin delicatete, eleganta si multa feminitate. Produsele pe care le poti gasi in magazin sunt potrivite atat tie, precum rochii, fuste, bluze femei, cat si familiei tale, existand articole pentru copii, pentru barbati, articole sport, cat si articole de interior pentru confortul casei tale.

In plus, te intampina si cateva colectii de designeri francezi, care au creat special pentru brandul La Redoute. Dintre acestia amintim designerul Gat Rimon, care creaza o colectie in linii lejere, abordand un stil atemporal, guvernat de topurile, rochitele si fustele in culorile alb si negru, cu mici accente fuchsia.

Un alt designer ce creaza pentru La Redoute este Avril Gau, aducand o tusa chic si indrazneata sandalelor, balerinilor si ghetelor cu platform in culori tari si vibrante.

In materie de design interior, brandul La Redoute este onorat cu semnatura designerului de interior Sam Baron, pentru a treia oara, creand de data aceasta articole de mobilier, impreuna cu tineri creatori precum Julio Dolbeth sau NOCC, piese de interior functionale, in tonuri neutre, dar cu mici accente de culori fresh.

Pentru a rasfoi catalogul La Redoute, a naviga prin outlet si a gasi toate informatiile pe care ti le doresti, acceseaza-le site-ul, Lareoute.ro si pregateste-te pentru o experienta diversa, cu mult stil, eleganta si calitate, care va percuta discret cu dragul tau pentru frumos.

www.laredoute.ro

Powered by SeoMonitor

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus