Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > (P) În căutarea clutch-ului perfect

(P) În căutarea clutch-ului perfect

Geanta-plic se potriveşte multor ocazii şi evenimente, în funcţie de model, culoare sau imprimeu şi este cu adevarat o piesă statement în garderoba unei femei.

Ca să ai de unde alege, îţi prezentăm clutch-urile Wardrobe-b.ro. Potrivite oricărei ocazii şi deosebite prin design, culori şi forme, aceste genti te vor face remarcabilă şi te vor ajuta să radiezi oriunde îţi vei face apariţia.
Poţi regăsi în colecţia lor de clutch-uri, piese semnate Rocio, Bracher Emden sau  A Cuckoo Moment. 
 
Gentile Rocio  sunt sofisticate, moderne şi se potrivesc pentru diferite ocazii: cocktailuri, dineuri sau evenimente speciale, la care vrei să străluceşti şi să impresionezi prin prezenţa şi ţinuta ta.
 
Dacă vei alege una din genţile A Cuckoo Moment vei fi deosebită, vei avea o vibraţie specială purtand o geantă statement din piele de pisica de mare, în culori tari sau în clasicul negru radiant; vei ştii că te deosebeşti în mulţime prin eleganţă şi stil.
 
Clutch-ul spune multe despre grija pe care o ai faţă de lucrurile importante pe care acesta le păstrează, despre armonia din ţinută, despre ocazia la care îl alegi şi despre tine.  Aşadar, clutch-urile de la Wardrobe-b.ro sunt pentru femeia pretenţioasă cu ea însăşi şi cu cei din jur, pentru femeia încrezătoare în ea şi în stilul ei unic, pentru femeia care ştie că îşi doreşte sa emane bun gust şi rafinament.
 
Powered by SEO Monitor 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus