Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > (P) O scurta evolutie de stil a costumului de baie

(P) O scurta evolutie de stil a costumului de baie

Costumele de baie ce in zilele noastre sunt sarea si piperul de pe marginile piscinelor sau de pe plajele insorite nu au fost mereu colorate, feminine si seducator asezate pe corpul domnisoarelor bronzate uniform, ci au fost la inceput, rochite lungi, special concepute pentru plimbarile in soare pe malul marii.

Pionierul costumelor de baie- rochia lunga ce ascunde pielea

Acestea erau menite sa ascunda cat mai mult din pielea femeilor pentru a le pastra pielea cat mai alba, in ton cu tendintele societatii care puneau in centru atentiei o piele cat mai deschisa la culoarea, sugerand prin aceasta, nobilul si delicatul feminin.
Costumul de baie intreg- prima versiune a costumului de baie din zilele noastre
De la inceputul secolului 18 pana la inceputul secolului 20, femeile au ajuns treptat la o forma de costum de baie care sa aiba cat mai multa piele la vedere, prima oara descris in revista Vogue a timpurilor fiind costumul de baie intreg, care acoperea totusi si o parte din coapsele femeilor.

Costumul de baie astazi

Ce ne este, totusi, familiar noua acum, este o varianta si mai lejera a costumelor de baie promovate de Vogue la inceputul secolului trecut, si anume costumele de baie din doua piese, practice, in croiuri feminine, disponibile in cele mai diverse si atractive modele, care sa evidentieze liniile siluetei si sa scoata in evidenta cat mai armonic senzualitatea feminina.

Costumele La Redoute

Exact asta iti propun cei de la La Redoute prin costumele de baie disponibile in magazinul lor online si anume o celebrare a culorilor si a formelor dupa preferintele fiecareia dintre voi care isi doreste sa se simta admirata, plina de incredere in sine si in pas cu moda vara asta, pe plaja si la piscina.
 
 
Powered by SEO monitor 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus