Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Rasfatati-ma!

Rasfatati-ma!

Ce cred eu despre mine

Te afli pe strada si tocmai ai vazut o femeie la 30 de ani, imbracata in negru si nemachiata? Renunta la intrebarea retorica „Cine sunt eu sa judec?!” si gandeste-te ca oamenii au diferit de animale tocmai ratiunea. Asa ca oricat de contrariata ai fi de „judecati”, toate o facem, fie raspicat, fie doar printr-un gand razlet de genul: „Uita-te la ea ce rau arata”.

Nume de cod: Ema
Varsta: 30 de ani
Atuuri: „baby face”, o conformatie buna a corpului, parul foarte bogat, dantura perfecta, talie si glezne subtiri, iubita de sot si copil.
Defecte: dezinteres pentru propria persoana (n.r.: pana in momentul transformarii), solduri, gusa din cauza tiroidei.
Caz: Ema vrea sa iasa din cuibusorul ei, sa fie alintata, in centrul atentiei, sa invete cateva trucuri de machiaj, sa fie 100% multumita de ea. „Sunt o femeie foarte ambitioasa, nu-mi place sa las lucrurile neterminate si ma implic enorm in ceea ce fac.” Asa a fost si cu marea transformare. S-a supus cu tarie criticilor si sa vedem cum a trecut prin procesul de invatare.

Nude… buze nude

Potrivit studiilor, femeile care se machiaza sunt mai fericite, gandesc pozitiv. De aceea, imediat dupa: „Nu ma machiez. Nu ma dau cu crema de fata. Nu-mi plac fondul de ten sau rujurile, prefer un rimel si un gloss”, Ema a intrat sub obladuirea make-up artistului.

  • Articol preluat din revista FEMEIA., martie 2009.
    Text:
    Gabriela Serea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus