Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Steffi Graf este noul ambasador Longines

Steffi Graf este noul ambasador Longines

Jucatoarea de tenis Steffi Graf a semnat un contract de imagine cu producatorul elvetian de ceasuri Longines. Cuplul Steffi Graf – Andre Agassi devine astfel prima familie de ambasadori Longines (Agassi, fost tenisman si el, este imaginea brandului din 2007). Filosofia companiei elvetiene Longines, „Eleganta este o atitudine”, se potriveste perfect cu stilul de viata al celor doi tenismeni.

„Sunt onorata sa reprezint un brand elvetian care si-a construit reputatia bazandu-se pe calitate si eleganta”, a declarat Steffi Graf. „Eu si Longines avem multe idealuri comune, printre care si ajutorarea copiilor aflati in dificultate. De-abia astept sa incepem aceasta colaborare din care stiu ca va beneficia si fundatia mea, Children for Tomorrow”.

In 17 ani de cariera pe terenul de tenis, Stefanie Graf a castigat toate titlurile posibile: 902 turnee, dintre care 22 de Grand Slam si o medalie olimpica, dupa care a stat pe primul loc in clasamentul WTA timp de 377 de saptamani la rand, record neegalat nici pana in ziua de azi.

Din 1999, de cand s-a retras oficial din competitiile de tenis, Steffi Graf si-a dedicat timpul familiei, dar si fundatiei caritabile pe care o conduce.

Children for Tomorrow are ca scop ajutorarea copiilor si a familiilor care au suferit traume din cauza razboaielor, a exilului sau a violentei. Longines este cel mai mare sustinator al fundatiei The Andre Agassi Charitable Foundation, asa cum va fi de acum inainte si pentru fundatia condusa de sotia lui.

In calitate de partener oficial al turneului de la Roland Garros, Longines se mandreste cu faptul ca doi dintre cei mai faimosi castigatori ai acestui turneu se numara printre ambasadorii sai. Steffi Graf a castigat trofeul de sase ori, ultima data in 1999, acelasi an in care si Andre Agassi a fost campion in cadrul aceluiasi turneu.

„Suntem mandri ca Stefanie Graf s-a alaturat sotului ei in marea familie a ambasadorilor Longines. Performantele obtinute, curajul si devotamentul ei fata de ceilalti sunt valori pe care si noi le respectam si promovam”, a declarat Walter von Kanel, Presedintele companiei Longines.

Din marea familie a ambasadorilor Longines mai fac parte Dinara Gimatova, Anastasia Liukin, Shawn Johnson, Alina Kabaeva, Olga Kapranova, Nikolai Kryukov, echipele de gimnasti din Rusia si China si multi altii.

  • Ceasurile Longines sunt disponibile in reteaua magazinelor Cellini.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus