Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Super reduceri la Fashion House Outlet Center!

Super reduceri la Fashion House Outlet Center!

Avem o veste buna pentru iubitoarele de cumparaturi FEMEIA., Super Shopping Day da startul reducerilor pana in miez de noapte!

Vino pe 9 iunie la Fashion House Outlet Center, singurul centru de tip outlet din Romania, si vei putea beneficia de reduceri de pana la 90% din pretul initial al brandurilor preferate, multe alte oferte speciale, si de un program de cumparaturi prelungit pana la ora 24:00.

Fashion House este unicul centru outlet din Romania unde poti cumpara direct din magazinele producatorilor, la fel cum se practica in SUA si in Europa, si care iti ofera unele dintre cele mai cunoscute branduri internationale si locale, cu reduceri de preturi zilnice, totul sub un singur acoperis.

„Dorim sa le oferim vizitatorilor nostri ocazia sa-si faca cumparaturile pentru vacanta la preturi si mai acesibile decat de obicei, in traditionalul maraton de 14 ore de smart shopping, la Fashion House Outlet Centre. Produselor deja reduse cu pana la 70% li se vor aplica discounturi suplimentare in aceasta zi speciala!”, declara Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre.

Reduceri la cele mai cunoscute branduri de haine

Oferta Fashion House outlet include articole de cea mai buna calitate: imbracaminte sport, jeansi, tinute de zi, lenjerie, imbracaminte pentru activitati in aer liber, incaltaminte, accesorii, precum si decoratiuni interioare, si se adreseaza intregii familii, indiferent de varsta.

Fashion House Outlet Centre Militari te asteapta cu reduceri de pana la 70% tot timpul anului la produse de marca cu rezonanta internationala, Puma, US Polo Assn., Adidas, Famous Brands, Benetton, Mango, Stefanel, Replay, Levi`s, Ipekyol, B&B Collection, Otter, Timberland/ Nautica si multe altele. Produsele fac parte din colectiile anului anterior si sunt 100% originale.

Contact si program magazin

Fashion House Outlet Centre poate fi vizitat de luni pana sambata intre orele 10:00 – 21:00, iar duminica de la 10:00 la 20:00. Pentru vizitatorii care vor ajunge la locatie cu ajutorul transportului public, poate fi folosita linia RATB de autobuz nr. 236, care circula direct pana la sediul Centrului. Autobuzul opereaza intre centrul orasului si Fashion House din cadrul West Park Militari, zilnic intre orele 05:00 – 22:00. Se poate face si legatura cu linia 3 de metrou, la statia Pacii.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus