Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Tendinta sezonului – pielea

Tendinta sezonului – pielea

La prima vedere, pielea pare un produs greu de purtat si asortat si uneori chiar asa este, insa istoria din spatele acestui material vestimentar este incarcata de un simbolism aparte.

Pielea a cunoscut numeroase transformari de-a lungul timpului, fiind asociata cu stilul punk-rock sau fiind materialul totem al stilului sado-maso, dictand astfel atat estetica posesorului, cat si apartenenta acestuia la un anumit grup sau mediu social.

In moda ultimilor ani, pielea a trecut prin procese diverse, meticuloase, laborioase, spre o nota de lux si adeseori futurista.

Poti purta pielea in piese „eterne”, care nu parasesc niciodata topul preferintelor, precum ingenioasa fusta, clasica haina din piele sau accesoriile ce te scot din anonimat.

La capitolul genti, pielea imprimata sau inserturile din materiale antagoniste au dominat podiumurile. Pielea lacuita in culori puternice a fost folosita de designeri in mod repetitiv, nu insa similar, aceasta luand forma unor pantofii masculini sau a unora cu tocuri ametitoare.

Pielea merita ovationata pentru caracterul acesteia metamorfic, pasind cu aplomb pe podium sub forma oricarei piese vestimentare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus