Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Terapie prin… moda

Terapie prin… moda

Esti multumita de felul in care arati?
In cea mai mare parte a timpului sunt multumita de felul in care arat, insa, ca pentru orice alta femeie, si pentru mine este importanta starea de spirit pe care o am la un moment dat. Uneori, hainele iti schimba dispozitia. Alteori, parfumul preferat sau faptul ca exista putin fond de ten, mascara si un pic de blush te ajuta sa devii o alta persoana si sa fii ceva mai multumita de tine.

Ce ai vrea sa schimbi la tine?
Nu as dori sa schimb nimic la mine. Singurul lucru care pot spune ca ma deranjeaza sunt urmele pe care le lasa timpul asupra noastra. Stiu ca este imposibil, dar asta as vrea sa schimb, sa nu ajung sa am riduri. Sper din tot sufletul ca trecerea anilor sa fie ceva mai blanda cu mine.

Ce articol preferi sa atraga atentia din tinuta ta?
Nu stiu daca exista un anumit articol, dar sunt convinsa ca nu vreau sa atrag atentia ostentativ. Sunt anumite obiecte vestimentare care, imbracate gresit, te fac sa arati ridicol si automat sa atragi atentia. Nu imi doresc asta pentru mine.

Din punctul de vedere al modei, care este anotimpul tau preferat?
Vara, in mod cert, pentru ca imi da si un alt tonus. Ai mai multa libertate in a combina hainele si nu te simti incorsetat de greutatea lor. Insa este bine si iarna, pentru ca imi plac foarte mult cizmele, desi pe langa ele mai trebuie adaugate o multime de haine, cu un dozaj fericit intre subtiri si groase.

In privinta modei, care este asul tau din maneca?
Pot spune ca am un careu de asi. Imi este foarte greu sa ma hotarasc asupra unui singur obiect.

Despre kitsch

„Mult logo, sclipici, decolteuri, haine stramte, buric gol, inclusiv pe strada… E deranjant.”

Dar imi place sa cred ca am haine de buna calitate si am grija sa le incadrez, intr-o buna masura, in tendinte.

Cat de importanta este tinuta pentru o jurnalista?
Cred ca este destul de importanta, pentru ca sustine sau diminueaza credibilitatea pe care aceasta o are in fata oamenilor.

Cat de des iti schimbi garderoba?
Am grija ca la fiecare sezon sa mai adaug cate ceva care sa ma faca sa ma simt bine. Fac destul de des o triere a hainelor pe care le am.

Ce inseamna kitsch-ul pentu tine?
Kitsch-ul e amuzant atunci cand este asumat, iar prin putina educatie in materie de moda iti poti da seama ca unii creatori il utilizeaza ca spectacol, in mod constient. Lucrurile se schimba atunci cand vezi un consumator sau o consumatoare care are o atractie fara discernamant doar pentru asta. Mult logo, sclipici, decolteuri, haine stramte, buric gol, inclusiv pe strada. E deranjant

Shopping-ul este o placere sau a devenit o necesitate?
Si una si alta, dar devine obositor cand e din necesitate, pentru ca nu este asa de usor sa gasesti ce-ti trebuie. Dar cred ca pentru mine a devenit si terapie…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus