Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Transparent – cum il port?

Transparent – cum il port?

Transparentele provoaca furtuni mediatice si atrag atentia ca un magnet (mai ales pe covorul rosu). Nu in ultimul rand, avem in discutie unul dintre cele mai controversate trenduri de la tricourile cu vedere la abdomen incoace. Daca in 1990 acesta era codas pe lista popularitatii, prin 2006 apare din nou pe radarul modei, pentru ca acum sa „atace” din plin.

Straturi

Cand vine vorba de haine transparente, imi amintesc urmatoarea frantura de basm: „Nici imbracata, nici dezbracata, nici calare, nici pe jos, nici pe drum, nici pe langa drum”. Astfel, in loc si de prefata si de concluzie, cele de mai sus surprind exact esenta provocarii lansate de materialele transparente.

Articol publicat in revista FEMEIA. Text: Anca Nagea.

Atentie! Transparentele sezonului de fata nu trebuie sa aiba nicio legatura cu vulgarul (pot sustine acest lucru doar daca urmatoarele reguli vor fi respectate). Daca la prezentarile de moda sau la sedintele foto nu fluiera nimeni (aflandu-ne, bineinteles, sub umbrela protectoare a exprimarii creative) pe strada nu cred ca ai vrea sa-ti strige nimeni cuvinte de „lauda”, tu purtand noua ta bluza sau rochie transparenta.

Substraturi

In mod sigur, nu este un trend de birou. Si mai sigur nu este de iarna. Nici in vacanta nu merge intotdeauna si este prea pretentios pentru o plimbare in parc. Ah, bun atunci… si de ce exista? O explicatie ar fi ca materialele din care sunt realizate aceste fine piese vestimentare sunt de regula extrem de delicate si chiar prin suprapuneri repetate isi pastreaza fluiditatea si frumusetea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus