Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Trendul care ti se potriveste

Trendul care ti se potriveste

1. Vintage: Investeste in istorie!

Te atrag hainele imbogatite cu cu patina timpului, handmade-urile si patchwork-ul, materialele prespalate, sifonate sau borangicul autentic si matasea veritabila? Daca ai secatuit deja cufarul bunicii, nu te nelinisti! Vintage, una din tendintele de baza ale sezonului, e pe… val de cariera – cu o certa evolutie si stabilitate in viitor. Investeste in istorie!

2. Deco style: Alege-ti un ornament!

Ai parasit demult bancile scolii, dar inca iti amintesti cu placere orele de lucru manual. Aveai 10 pe linie – fiindca era o destindere, si degetele iti zburdau jucause pe etamina. Vesti bune de tot: ornamentele sunt in mare voga, vor fi si in sezonul urmator. E cazul sa-ti exersezi dexteritatile manuale. Decoreaza tot ce-ti place: bluzele, posetele, pantalonii. Si, de ce nu, creeaza-ti un motiv decorativ si repeta-l ca pe o amprenta personala.

3. Pueril: Fii copil din nou!

E inca vacanta (sau concediu, zile libere, weekend-uri lungi…). Si parca ai mai copilari un pic. E momentul sa adopti cel mai ludic dintre trenduri: cel cu influente childish, atat la haine, cat si la accesorii. Asa-i ca inima-ti tresalta si te pui din nou pe sotii?

4. Mix style: Amesteca stilurile!

Mixajele de stiluri sunt adevarate provocari stilistice pentru cele mai creative dintre noi. Iata o idee cu care mergi la sigur: masculin cu feminin. Agnes Toma, alaturi de multi alti designeri internationali, sugereaza sa fie purtate bluze feminine, aerate, cu influente de budoar. Noi iti propune si alt mixaj atipic: cu un top casual, derivatie babydoll, si pe deasupra un sacou elegant, scurt si cambrat (combinatie neconventionala de stiluri si materiale).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus