Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Trendurile ECCO pentru sezonul toamna-iarna 2010

Trendurile ECCO pentru sezonul toamna-iarna 2010

Pentru sezonul toamna-iarna 2010, ECCO propune o revitalizare a valorilor clasice. Noua colectie pune accent pe solidaritate, curaj si perseverenta. Cele patru trenduri pentru acest sezon – Sweet Temptation, Worker’s Uniform, Blue Collar Classic si The New Business – sunt create astfel incat sa evidentieze aceasta directie a colectiei.

Sweet Temptation uimeste prin combinatia de senzualitate, romantism si nonconformismul stilului punk. Surpriza consta in folosirea culorilor pale, dar a nuantelor rebele. Aceasta colectie isi propune sa gaseasca look-ul „ravasit” perfect: tinte, piele si detalii dure. Sweet Temptation are un aspect sport, care evidentiaza trasaturile corpului, prin varietatea modelelor propuse: imprimeuri de panze de paianjen, motive punk etc.

Blue Collar Classic propune un aspect de denim vintage, cu detalii care atrag privirea. Pantofii din aceasta colectie se fac remarcati prin culorile naturale, inspirate din culorile toamnei.

Worker’s Uniform reprezinta un tribut adus incaltamintei specifice pentru ferme. ECCO a integrat elemente traditionale in noua colectie, obtinand astfel o revitalizare a clasicelor cizme de ferma, acum potrivite si pentru oras. Cum blugii vor deveni uniforma acestui sezon, colectia Worker’s Uniform se va potrivi oricarei tinute.

Colectia The New Business ofera o noua interpretare culorilor si stilurilor clasice, oferind o senzatie de relaxare. Stilul propus este plin de gust, minimalist cu pantofi confortabili. In moda, atitudinea controlata este exprimata printr-un strat de confectie adaugat unei siluete grafice puternice. Designul este in acelasi timp modern si vintage. Pantofii sunt disponibili in piele gri, maro, crem, albastru si negru.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus