Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Vreau sa fiu alta

Vreau sa fiu alta

Nu zic sa te transformi pana la pierderea oricarei asemanari cu tine insati, ci sa o faci atunci cand afurisita de oglinda nu te mai arata asa cum ai vrea. Cand ti s-a opacizat parul de la atata fixative pulverizat sub presiunea nervilor iscati din faptul ca nimic nu mai sta pe tine asa cum ar trebui sa stea. Cand nuanta „aceea” de blond parca nu se mai acorda cu statutul de femeie maritata. Cand vrei sa te reinventezi din suvitele distincte pana-n stiletto-ul extravagant.

Obisnuinta, vreau schimbare!

De cate ori nu ai spus asta si de cate ori ai indraznit? Nu cauta motive pentru a-ti schimba tunsoarea sau paleta de culori a fardurilor de zi! Nu te ascunde in spatele scuzei „nu dau doi bani pe imagine”. E necredibila si iesita din tendintele atitudinilor moderne.

Femeia actuala arata impecabil, are parul perfect colorat, o garderoba ce acopera cat mai multe stiluri, un make-up adesea imperceptibil, dar intotdeauna existent. E cameleonica si experimenteaza in permanenta: nuante, texturi, accesorii. Fara sa fie superficiala, este adepta stilului „fashion correctness”.

Dar sa trecem dincolo de tot ce se vede, pentru ca o schimbare de look nu-I cel mai superficial lucru din lume. „Omul simte nevoia de schimbare caci altfel energia o ia treptat la vale”, zicea Murakami. Si ce daca nu se referea la vopseaua de par… E decembrie, vrei sa te impaci cu tine, sa termini multumita un an si sa incepi increzatoare un altul. Acum e momentul sa te reinventezi!

Ce cred eu despre mine

Cred ca sunt ba „clovnul” grupului, ba serioasa si pesimista. Cred ca nu arat suficient de bine si cred ca nu am hainele ideale. Cred ca imi place sa ma simt frumoasa pentru ca uneori flirtez cu alti barbati, chiar si cu sotul meu langa mine. Cred ca atunci cand mi se fac complimente nu stiu sa le primesc. Cred ca nu am o parere prea buna despre mine. Cred ca sunt mica de inaltime si ca voi purta intotdeauna tocuri. Cred ca sunt foarte nebuna si ma imbrac foarte cuminte. Stiu ca nu imi place sa primesc flori, nici sa fac shopping. Mai stiu ca imi place sa mananc. Mai cred ca in mine se recunosc multe femei.

  • Articol preluat din revista FEMEIA.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus