Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Vreau sa ies din criza!

Vreau sa ies din criza!

Sunt romantica, vesela si jucausa”, asa se caracterizeaza Alina si am crezut-o pe cuvant dupa ce am cunoscut-o. Mama a doi copii, Miruna, 7 ani, si Eduard, 3 ani, reuseste sa se imparta cu succes intre serviciu si casa. Totusi, uneori si super mamele au nevoie de o pauza intre cumparaturi, job, bucatarie, sot si copii. „In desenele fetitei mele, sunt o femeie cocheta, cu tocuri, dar simt ca a devenit un ritual monoton.”

Alina este o femeie moderna si sigura pe sine, insa criza financiara a afectat domeniul in care lucreaza si a simtit nevoia sa modifice ceva in viata ei pentru a se simti mai puternica. „Am nevoie de o schimbare care sa-mi dea mai multa incredere in mine.” Primul pas in transformare a inceput cu inspectia la haine, iar Alina ne-a prezentat cateva tinute reprezentative pentru diferite momente ale zilei.

Propunerea designerului

Deoarece Alina s-a declarat o romantica incurabila, designerul Cristina Zegrea i-a propus o superba rochie roz, pictata manual.

„Am ales rochia roz pentru Alina deoarece consider ca i se potriveste foarte bine culoarea, iar degradeul ii alungeste silueta. Taietura sub bust o avantajeaza pentru ca atrage atentia de la burtica pe care Alina doreste sa o ascunda dupa ce a nascut.” Si, pentru ca rasfatul sa fie total, Cristina a creat dupa silueta Alinei o schita ce urmareste formele corpului si a sfatuit-o ce sa aleaga atunci cand va merge la cumparaturi data viitoare. „Schita propune o rochie pentru seara, usor cambrata pe linia corpului, dar cu un drapaj care ascunde talia, care cred ca este singura ei problema.”

  • Articol preluat din revista FEMEIA., iulie 2009.
    Text:
    Mirela Purice.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns