Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Moda si stil > Zasha – Colectia Urban Mood

Zasha – Colectia Urban Mood

INSPIRATIE: Conceptul Zasha pentru sezonul primavara-vara 2008 se bazeaza pe imaginea unui personaj urban cu o personalitate puternica, iesita din tipare si atemporala. Colectia Urban Mood a fost inspirata de personalitatea unei femei care se recomanda nonconformist: „Sunt amabila, dar nu draguta!”, stie sa spuna lucrurilor pe nume, nu se straduieste sa fie pe placul tuturor si nu lasa lumea sa o schimbe.

Elementele colectiei au fost concepute pe straturi: pantaloni scurti sau baggy pana la jumatatea coapsei, sarafane sau rochii scurte purtate peste jachete, majoritatea in combinatie cu centuri late fixate sub bust. S-au folosit in special materiale naturale: bumbac, bumbac peliculizat si tricot de bumbac. Predomina liniile simple, jocurile de texturi si transparenta, combinatiile alb-negru si gri cu accente intense de galben, oranj sau fucsia.

ACCESORII: Colectia Urban Mood a folosit pantofi si cizme realizate de Mihaela Glavan special pentru acest show.

SHOWROOM: Brandul Zasha, creat in 2004 de designerii Adelina Ivan si Antonela Badita, absolvente ale Academiei de Arta, este reprezentat atat prin magazinul propriu din Bucuresti (str. Nicolae Golescu, nr. 20), cat si in patru concept store-uri care detin branduri de designeri romani: L’Armoire, Idelier, Dada si Zebra Society.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus