Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > O noua terapie – masajul chinezesc Tui Na

O noua terapie – masajul chinezesc Tui Na

Un nou tip de masaj castiga popularitate in lumea occidentala: Tui Na, o metoda terapeutica orientala, utilizata in China de peste 2000 ani. Acest masaj este, de obicei, prescris in urma stabilirii unui bilant energetic de catre un doctor in medicina chineza, dar poate fi utilizat pur si simplu drept masaj de relaxare sau pentru „armonizarea energetica”.

Tehnicile Tui Na variaza in functie de zonele supuse tratamentului, de tipul dezechilibrului, de constitutia si de varsta pacientului. Astfel, terapeutul pune in aplicare peste 300 de tehnici de masaj, utilizandu-si degetele, palma, mana, antebratul, cotul si chiar picioarele sau genunchii. Printre beneficiile masajului Tui Na se numara: eliminarea blocajelor, stimularea capacitatilor de autovindecare ale organismului si favorizarea circulatiei sangvine si energetice.

Intr-o sedinta tipica, pacientul este asezat pe o masa de masaj sau pe saltea, iar terapeutul ii examineaza problemele si incepe sa aplice o metoda adecvata de tratament. Se insista asupra locurilor dureroase, a punctelor de presopunctura, a meridianelor energetice, a muschilor si articulatiilor.

  • Pret: 156 RON/ sedinta (75 minute)
  • Locatie: Saloanele Eden Spa

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus