Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Oja de unghii parfumata

Oja de unghii parfumata

In cadrul noii linii de produse pentru primava-vara 2010, firma Revlon a lansat, pentru al doilea an la rand, oja de unghii cu parfum. Cu alte cuvinte, unghiile tale nu numai ca vor arata bine, dar vor si raspandi un miros placut.

Singura problema este ca oja, in sine, e un produs toxic din cauza mirosului puternic, si noile oje Revlon nu fac exceptie. Nu se intampla nimic daca iti mirosi unghiile, dupa ce pasta s-a uscat pe ele – atunci, mirosul nu mai e toxic – dar evita sa adulmeci oja direct din sticluta.

Parfumul va persista pe unghii timp de cinci zile de la aplicare. Poti alege intre mai multe arome, printre care: Bubble Gum, Orange Pop, Grapy Icy, Cotton Candy, Beach sau Ocean Breeze. Nuantele noilor produse Revlon variaza de la verde acid, stralucitor, pana la roz feminin sau rosu aprins.

  • Oja cu parfum a aparut pentru prima data in 1997, cand a fost inventata o formula speciala care facea ca imediat dupa uscare oja sa capete un miros placut, usor detectabil si non-toxic. Firme precum Claire, Bubble Yum si Sephora au folosit aceasta descoperire pentru produsele lor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus