Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 5 servicii pentru care poți apela la un doctor estetician bun

5 servicii pentru care poți apela la un doctor estetician bun

operatii estetice

Într-un prezent în care fizicul joacă un rol esențial în dezvoltarea relațiilor interumane, oamenii caută în permanentă cele mai bune metode prin care să își sporească încrederea în sine și să îmbunătățească felul în care arată.

Femeile și bărbații care vor să își modifice una dintre părțile fizice au posibilitatea de a consulta un doctor estetician bun. În rândurile ce urmează sunt prezentate principalele tipuri de servicii de care pacienții pot beneficia astfel!

Reconstrucția sânilor

Reprezentantele sexului frumos sunt foarte atente la modul în care arată sănii lor, iar atunci când sunt nemulțumite de formă acestora, de greutatea pe care o au, dar și de aspectul fizic, își pot face o intervenție de reconstrucție, însă numai în cazul în care starea de sănătate le-o permite.

În perioada premergătoare operației, doamnele și domnișoarele trebuie să facă o serie de analize, astfel încât specialiștii să fie siguri că este în regulă să meargă mai departe cu intervenția chirurgicală. Ulterior, femeile trebuie să discute cu medicii la care apelează, pentru a le spune acesta care sunt schimbările pe care și le doresc!

Lifting facial cu ajutoru unui doctor estetician

Un alt serviciu extrem de popular este liftingul facial. Paciențîi care își doresc să arate mai tineri cu ajutorul unui doctor estetician trebuie să știe că astfel de intervenții sunt, în general foarte usore, nu durează mult, iar perioada de recuperare este una scurtă. Important este, însă că femeile și bărbații să asculte și să respecte întocmai sfaturile pe care le primesc de la specialiști, astfel încât totul să decurgă bine.

Liposucție

Indivizii care nu reușesc să piardă din surplusul de kilograme acumulat de-a lungul timpului, indiferent de metodele pe care le-au încercat până acum pot apela la liposucție. Este vorba despre o procedura de îndepărtare a țesuturilor adipoase care nu sunt necesare pentru organism și care nu fac decât să îi dăuneze acestuia. Atât femeile, cât și bărbații pot apela la o astfel de intervenție atunci când își doresc o schimbare radicală în viață lor!

Lifting de fese

Pe lista operațiilor estetice care se află în topul preferințelor pacienților se numără și liftingul de fese. Practic, este vorba despre o procedura cu ajutorul căreia partea dorsală a indivizilor este ridicată, ajutându-i astfel pe aceștia să se simtă mult mai bine în propria piele.

Foarte mulți oameni asociază lăsarea feselor cu înaintarea în vârstă și cum toată lumea vrea să rămână tânăra cât mai mult timp, medicii ajung să realizeze extrem de multe intervențîi lifting pentru feșe în fiecare an!

Micsoarea sau mărirea sânilor

Reprezentantele sexului frumos pot apela la doctorii esteticieni inclusiv pentru a-și mari sau pentru a-și micșora sănii, în funcție de preferințele personale. Dacă unele doamne și domnișoare consideră că au deja un bust mult prea mare, din cauza cărora au dureri de spate, ele îl pot micșora cu ajutorul unei proceduri de specialitate. La pol opus, sănii pot fi măriți cu ajutorul siliconului de calitate!

 

 

Sursă: Digital Metrics
Sursă foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns