Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) 3 trucuri pentru un look rapitor, de zana moderna

(P) 3 trucuri pentru un look rapitor, de zana moderna

Se spune că ziua de Sânziene este o zi propice iubirii, în care tinerele își pot afla „ursitul” și spori farmecele personale. Iată în continuare care sunt secretele unui look demn de o zână a iubirii modernă.

Sânzienele, sau Drăgaicele, fac parte din categoria zânelor bune, care îi ajută pe oameni, ajută plantele să crească mai frumoase și mai roditoare și nu în ultimul rând, le ajută pe tinerele nemăritate să afle dacă își vor găsi „Alesul” în anul care urmează.

Există numeroase obiceiuri prin care femeile încearcă să își afle ursita, dar cel mai popular rămâne să dormi cu flori sub pernă de Sânziene, în speranța că îl vei visa pe cel care-ți va deveni soț. În unele zone din țară, fetele de măritat împletesc cununi de Sânziene, pe care le aruncă pe casă, iar dacă rămân pe acoperiș înseamnă că acestea își vor găsi jumătatea chiar în anul următor. Dacă nu, fetele le aruncă pe acoperiș până rămân acolo, pentru a afla câți ani mai au până își vor întâlni dragostea.

Pentru Sânzienele moderne, care apelează la farmecul personal pentru a-și găsi jumătatea, am pregătit câteva trucuri simple. Iată cum să obții un look răpitor de zână cu ajutorul seturilor de beauty cu discount special de la AVON.

Privire intensă, bine conturată

V-ați văzut, v-ați plăcut, ce rămâne de făcut? O privire intensă, care stăruie mai mult timp, este o confirmare a reciprocității sentimentelor voastre. Nu îndrăznește niciunul dintre voi să facă pasul decisiv? Privirea ta îi va transmite că este în siguranță să te abordeze.

Pentru o privire intensă, Avon ți-a pregătit un set compus din Mascara Big & Daring, nuanța Blackest Black și Creion contur pentru ochi Big&Daring, nuanța Boldest Black.

Set#3

Păr mătăsos, numai bun de mângâiat

Unul dintre gesturile pe care le facem noi, femeile, atunci când vrem să transmitem mesajul „sărută-mă o dată!” este să ne jucăm cu o șuviță de păr. Pentru cosițe de Cosânzeană, mătăsoase și strălucitoare, Avon ți-a pregătit 2 seturi care să-ți sporească frumusețea: primul conține Tratamentul pentru hrănire și strălucire Supreme Oils 100 ml și Mini-apa de parfum Rare Pearls 10 ml și cel de-al doilea conține Serul pentru vârfuri deteriorate 30ml, Șampon pentru strălucire Advance Techniques 250ml și Balsam leave-in pentru strălucire.

avon - sanziene

Buze sărutabile și bujori în obrăjori

Nu-i nevoie să-ți muști buzele pentru a le oferi un plus de culoare, așa cum făceau femeile în trecut, ci doar să îți alegi nuanța favorită de ruj de la Avon. Dacă preferi să folosești ruj vei găsi de Sânziene, la Avon, un set cu preț atrăgător, compus din Ruj Ultra Colour, nuanța Chic și Fard de obraz illuminator. Dacă ești o mândră care preferă luciul de buze, optează pentru setul compus din Luciu de buze Ultra Glazewear, nuanța Dazzling Berry și Lac de unghii Gel Finish, nuanța Wine and Dine Me.

avon sanziene

Chiar dacă nu ai să-ți visezi „Alesul” în noaptea de Sânziene, folosește-te de farmecul personal pentru a-ți spori frumusețea și pentru a arăta întotdeauna ca o zână modernă și cuceritoare. Și nu uita de seturile cu discount special de la Avon!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus