Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) A fost odată ca niciodată… Lady Santa!

(P) A fost odată ca niciodată… Lady Santa!

În ambianţa unui neo-budoar POP, în care se poate râde de convenţionalisme şi în care ne putem metamorfoza în eroine romantice, de basm, ceva mai îndrăzneţe şi ultra-rock, tronează Lady Santa!

Amfitrioana petrecerii, marea preoteasă a festivităţilor, de o frumuseţe avangardistă, Lady Santa îşi primeşte invitaţii de prestigiu în cel mai frumos spaţiu BAROCK imaginat vreodată.
V-o prezentăm pe Lady Santa, noua Maria-Antoaneta 3.0 cu un aspect OZN-esc…
Femeie fatală glamour, adevărat cameleon …
Sexy, cu tenul său diafan, cu un look de rockeriţă frenetică cu peruca sa pudrată…
Însoţită de prietenul său loial, somptuosul Cacatoes… 
Ea întruchipează idealul feminin la care aspiră ea şi îşi asumă firea contradictorie!
 
Lady Santa şi însoţitorul său dau LA-ul distracţiei, LA cea mai sofisticată şi mai fastuoasă Petrecere Rock a serii de Crăciun! 
În budoarul său insolit, extravagant, sau mai bine zis… ieşit din comun, pe măsura eroinei noastre, se îmbină un decor totodată Baroc şi Rock, în care constelaţiile de stele sidefate creează lumini magice. Este un veritabil mix între stilul secolului XVIII şi stilul avangardist dezlănţuit; aşa că scoateţi lustrele, etalaţi mătăsurile cusute cu fir aurit şi îmbrăcaţi-vă la patru ace!
Aceasta este povestea întâlnirii alaiului palatului Versailles cu Viitorul, sau altfel spus povestea unei eroine imaginare care inventează petreceri cum n-au mai existat altele…
Este revoluţia stilurilor! Este petrecerea în care totul este permis şi unde Glamour-ul este la loc de onoare!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus