Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Afla care sunt avantajele shoppingului online

(P) Afla care sunt avantajele shoppingului online

Cumpărăturile pe internet încă reprezintă un mister pentru multe femei. Află de ce este în avantajul tău să faci shopping online.

Femeia modernă știe să își împartă timpul și resursele pentru a fi performantă atât la job cât și acasă, în familie, dar de multe ori ajunge să se neglijeze tocmai pe ea. Nu mai avem timpul necesar să mergem în oraș să ne cumpărăm cosmeticele favorite ori să testăm nuanțele de ruj la modă așa cum o făceam odată. Soluția la îndemâna tuturor este shoppingul online, o experiență sigură, dar și plăcută, mai ales în noua broșură online Avon.

Economisești timp

E timpul să renunțăm la nostalgia printului și să îmbrățișăm variantele moderne de a obține produsele cosmetice preferate. Dacă până acum erau necesare întâlniri dese cu reprezentantul tău Avon pentru a plasa o comandă, acum nu trebuie să te întâlnești cu el decât în momentul în care trebuie să îți ridici produsele (poate nici atunci) pe care le-ai ales singură din broșura online.

Proces simplificat de comandă

Reprezentantul tău îți va trimite adresa magazinului său online, tu îți alegi produsele preferate pe care le pui într-un coș virtual, apoi trebuie doar să le ridici. Contactul cu produsele pare atât de realist încât îți vine să downloadezi un ruj sau să-i trimiți pe mail unei prietene o mostră de cremă!

Poți să faci asta din pauza de la job, după ce te sfătuiești cu o colegă ce nuanțe noi de ojă să testați sau din confortul locuinței, după ce îți întrebi jumătatea ce aromă de gel de duș îl încântă. Nu-i așa că și partenerului tău îi place să îți folosească toate gelurile de duș și loțiunile de corp?

Faci un bine naturii

Se spune că frumusețea vine din interior, așa-i, însă costurile sunt uneori mai mari decât ne permitem. Prin faptul că îți plasezi comenzile Avon online, direct la reprezentantul tău, economisești timp prețios și cruțăm împreună mii de copaci. Cu siguranță cunoști situația critică în care se află viitorul planetei și al copiilor noștri, orice contribuție este apreciată.

Da, femeia modernă este expert-multitasking și are timp pentru toate, mai ales pentru a-și spori frumusețea și ne place să credem că și Avon contribuie la asta. Apropo, ai văzut noutățile din noua brosura?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus