Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Alege crema anti-rid potrivită tenului tău

(P) Alege crema anti-rid potrivită tenului tău


Ajutorul vine de la gama NIVEA Q10 Plus, cu o formulă în armonie cu pielea ta, care reduce vizibil ridurile şi previne apariţia altora noi. Secretul constă în două ingrediente cheie, coenzima Q10 şi Creatina, substanţe active care se regăsesc în mod normal în piele. Odată cu vârsta, nivelul acestora scade, lăsând pielea fără energia necesară pentru a se regenera. Astfel, în timp, tenul este mai predispus la apariţia ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii. 

 
Gama NIVEA Q10 Plus îţi oferă îngrijire în armonie cu tenul tău şi conţine trei tipuri deferite de cremă, pentru ca tu să o alegi pe cea care se potriveşte, fie că ai tenul normal, mixt sau obosit şi lipsit de energie – NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi, NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi pentru ten mixt şi NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi energizantă. 
 
 

NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi 

Crema de zi Anti-rid NIVEA Q10 plus luptă eficient împotriva ridurilor şi ajută la prevenirea apariţiei altora noi. Formula îmbunătăţită cu 30% mai mulţi agenţi hidratanţi creşte cantitatea de Q10 şi Creatină proprii pielii şi previne apariţia ridurilor cauzate de razele solare datorită protecţiei eficiente UVA şi a SPF 15.
 
Ridurile sunt vizibil reduse, iar pielea este intens hidratată – pentru un ten mai tânăr, mai catifelat.
Preţ: 46,94 lei, 50ml
 

NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi pentru ten mixt 

Crema de zi Anti-rid NIVEA Q10 plus pentru ten mixt reduce vizibil ridurile şi previne apariţia altora noi. Are o formulă neuleioasă şi uşoară. Gelul-cremă cu extract de Alge minimizează porii prin formula special dezvoltată pentru tenul mixt şi luptă eficient impotriva ridurilor, din interior. Crema ajută la creşterea cantităţii de Q10 şi Creatină proprii pielii şi previne apariţia ridurilor cauzate de razele solare datorită protecţiei eficiente UVA şi a SPF 15. 
 
Ridurile sunt vizibil reduse, iar porii sunt minimizaţi, pentru un aspect uniform al tenului.
Preţ: 46,94 lei, 50ml
 
 

NIVEA Q10 Plus Cremă Anti-rid de zi energizantă

Crema de zi Anti-rid energizantă are o formulă hidratantă cu extract natural de fructe de Goji ce revitalizează tenul, reduce semnele oboselii şi luptă eficient împotriva ridurilor, din interior. De asemenea, creşte cantitatea de Q10 şi Creatină proprii pielii, prevenind apariţia ridurilor cauzate de razele solare datorită protecţiei eficiente UVA/UVB şi a FPS 15. 
 
Ridurile sunt vizibil reduse, iar tenul se simte şi arată proaspăt şi radiant, ca după un somn odihnitor.
Preţ: 46,94 lei, 50ml
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus