Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Andreea Raicu, imaginea în România a parfumului VIP Night by Oriflame

(P) Andreea Raicu, imaginea în România a parfumului VIP Night by Oriflame


Parfumierii Dora Bachriche-Arnaud şi Hamid Merati-Kashani,
creatorii parfumului VIP Night, sunt de parere că ingredientele care surprind cel mai bine esenţa celebrării propriei individualităţi sunt aurul şi şampania – ingredientele cheie ce stau la baza acestui parfum unic. 

"Ne-am inspirat din imaginea castelelor strălucitoare, din lumina candelabrelor aurite, din splendoarea petrecerilor rafinate ce dau viaţă încăperilor maiestuoase, în nopţi pline de magie…
 
Apa de parfum VIP Night le aduce pe toate acestea într-o singură aromă", declară Dora şi Hamid într-un recent interviu.  Într-un amestec de acorduri deosebite, compoziţia parfumului VIP Night armonizează în debut notele de şampanie cu aur Luxor, grepfrut şi pară – pentru o primă senzaţie vibrantă de individualitate şi efeverscenţă. Notele de mijloc sunt învăluite în fineţea florilor de iasomie, portocală şi ylang-ylang, ce se aşează pe o bază de vanilie, paciuli şi lemn de santal, lăsând în urmă un parfum elegant şi feminin. 
 

Strălucirea şi unicitatea parfumului se reflectă în design-ul senzual al sticlei,
creaţie a renumitului Thierry de Baschmakoff. Semnătura caligrafică, asemenea unei invitaţii speciale, este elementul final ce adaugă maiestuozitate întregului concept al parfumului.  “Mă bucură această colaborare… Am fost mereu inspirată de motto-ul companiei Oriflame,“Visurile tale, inspiraţia noastră”.
 
Ce poate fi mai frumos decât oportunitatea de a colabora cu o companie care te îndeamnă să ai încredere în tine, în propriile forţe, să ai curajul de a visa până într-acolo unde visul preia conformaţia realităţii?” spune Andreea Raicu. Cât despre faptul că este ambsadoarea parfumului VIP Night, Andreea adaugă: “Parfumul este pentru mine un produs atât de personal… un cumul de emoţii, visuri, aşteptări, dorinţe, sentimente, amintiri, speranţe… parfumul pe care îl port poate face parte din ceea ce mă defineşte sau îşi poate însuşi o anumită stare pe care o am.
 
Sunt impresionată de bogăţia de miresme emanată de parfumul VIP Night. Este un parfum creat pentru mine, pentru tine, pentru noi toate, o combinaţie de arome elegante şi feminine, ce reuşeşte să surprindă un amestec inedit de acorduri florale şi note distinse, armonioase.” 
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus