Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Anew Ultimate Supreme 45+, ajutorul tau de nadejde pentru o tinerete fara batranete

(P) Anew Ultimate Supreme 45+, ajutorul tau de nadejde pentru o tinerete fara batranete

Pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii tenului, îți recomandăm noua cremă AVON Anew Ultimate Supreme 45+, care îți va readuce înapoi aspectul proaspăt și tânăr al pielii.

Odată cu schimbarea anotimpului, este recomandat să îți schimbi și ritualul de îngrijire a pielii. Dacă ai peste 45 de ani și te confrunți cu probleme ale pielii specifice acestei vârste, îți recomandăm cu drag crema AVON Anew Ultimate Supreme 45+. Formula cu ingrediente prețioase este perfectă pentru tenul 45+, hidratându-l și hrănindu-l în profunzime.

Crema AVON Anew Ultimate Supreme 45+ are la bază complexul Celluvive, care stimulează procesul de purificare celulară pentru a elimina fragmente din celulele deteriorate, dar și impuritățile din interiorul acestora, redând tenului aspectul ferm si elasticitatea. Extractul de perle negre hidratează în profunzime prevenind, totodată, pierderea fermității.

Potrivită atât pentru zi, cât și pentru noapte, ea reușește să redea elasticitate și fermitate pielii, să redefinească conturul feței și să reducă vizibil ridurile atânci de pe față și gât.

Pentru ca rezultatele unei creme anti-aging să fie vizibile, este nevoie de minimum șase săptămâni de utilizare, spune Ioana Simian, medic dermatolog şi specialist AVON. Ea adaugă: „Se recomandă să adaptezi cremele şi în funcţie de anotimp, optând pentru texturi mai grase iarna. Însă, dacă ai rezultate, nu contează sezonul, continuă să foloseşti crema respectivă. În schimb, dacă ai o senzaţie de disconfort după primele utilizări, nu insista, incearcă altceva. Trebuie desfiinţat conceptul de „obişnuire a tenului” cu un anumit produs: pielea nu se învaţă cu o cremă care nu îi prieşte.”

Pentru cele mai bune rezultate, crema de față se aplică pe pielea perfect curățată, când este încă ușor umedă. „Aplic-o mai întâi pe cea pentru ochi în zona perioculară şi pe buze”, spune Ioana Simian. „Continuă cu restul feţei masând blând şi urmărind liniile feţei, cu mişcări din interior spre exterior. Nu ignora gâtul şi decolteul, zone ce trădează vârsta. Dacă aplici crema cu SPF, foloseşte-o atât la nivelul urechilor, cât şi pe dosul palmelor.”

Schimbările prin care tenul nostru trece nu trebuie să ne sperie! AVON este mereu alături de noi, iar crema Anew Ultimate Supreme 45+ este alegerea cea mai potrivită dacă îți dorești tinerețe fără bătrânețe.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus