Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) AVON şi Antonia relansează gama de machiaj „Avon”

(P) AVON şi Antonia relansează gama de machiaj „Avon”

Noua gamă de machiaj „Avon” – culoare de lungă durată, mai bogată ca oricând

Noua gamă de machiaj AVON revoluţionează prin formulele şi ambalajele noi. Acestea se remarcă   printr-o tehnologie inovatoare true Color şi prin ambalaje noi şi atrăgătoare. Produsele conţin pigmenţi puternici, care oferă o culoare de lungă durată, mai bogată ca oricând. Fardurile de pleoape sunt numerotate, pentru aplicarea corectă a nuanţelor, iar rujul Ultra Rich are un capac transparent şi elegant, care uşurează alegerile în materie de culoare. Ceea ce este cu atât mai surprinzător în această nouă gamă este rimelul Mega Effects, care are un aplicator cu formă adaptată liniei genelor şi asigură astfel confort şi uşurinţă în aplicarea lui. Acesta conţine o formulă cu pigmenţi de silicon care oferă volum panoramic genelor şi le îmbracă într-un negru intens.
 

Din portofoliul gamei de machiaj AVON

•Cu un factor de protecţie de 15 SPF, rujul Ultra Color are acum o formulă îmbunătăţită cu Unt de Shea, ulei omega, fructe de pădure şi vitamina E, care catifelează şi hidratează instantaneu buzele. Capacul transparent permite vizualizarea nuanţei din interior şi uşurează alegerea culorii care se potriveşte fiecărei femei în parte, din 35 de variante.
Luciul de buze Ultra Glazewear conţine aceleaşi ingrediente puternic hidratante şi este disponibil în 16 variante de culori.
•Creionul contur pentru buze se diferenţiază printr-o formulă cremoasă care defineşte forma buzelor şi conferă rezistenţă culorii. Machiajul rămâne proaspăt mai mult timp. Este disponibil în 7 nuanţe diferite. 
Creionul de ochi Kohl Eyeliner se aplică foarte uşor datorită conţinutului bogat în unt de shea.
•Noile farduri de ochi Quads si Duos sunt îmbunătăţite cu Tehnologia True Color şi sunt disponibile în 12 combinaţii de culori, pentru Quads, si 7, pentru Duos. Paleta de farduri conţine pigmenţi puternici. Machiajul capătă astfel o culoare mai intensă ca niciodată şi rezistentă pe toată durata zilei. 
Rimelul Mega Effects este primul rimel de pe piaţa de make-up din România cu o formă adaptată liniei genelor. Acesta conţine pigmenţi de silicon cu rol de intensificare a culorii genelor, în 2 variante –  brown black şi blackest black.
 
Gama de machiaj „Avon” cuprinde şi alte produse diversificate, destinate unor zone diferite: bază, fond de ten, corector, pudră, fard de obraz si perle pentru faţă. 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus