Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > (P) BLING BLING Summer de la Sephora

(P) BLING BLING Summer de la Sephora

Iar pentru a avea o piele strălucitoare, ca a unei divinități, nu veți putea rezista uleiului sidefat Huile Pailletée, un adevărat „must have” al verii!

Deoarece deviza noastră este „diva-worthy” si tot ceea ce atinge Sephora se transformă în aur, vă propunem, această linie de produse creată pentru a pentru a da corpului dvs. o aură incandescentă într-o baie aurită, în stilul Gold!

Pentru a avea gene de aur, oferiți-vă ondulatorul de gene, accesoriul indispensabil pentru genele dvs. în versiunea collector gold.

Pentru a lasa in urma o adiere aurita, luați peste tot cu dvs. vaporizatorul de poșetă universal care se poate reîncărca cu orice parfum dorit. Acoperit cu un strat aurit, ca o adevărată pepită de aur, acesta este mai șic decât orice alt vaporizator!

Vă prezentăm si fardurile noi de pleoape cu reflexe metalizate pentru o privire fermecătoare. Ușor de aplicat, acestea au o textură invizibilă pe pleoape lăsând un strat fin de culoare pentru un machiaj care rezistă timp îndelungat. Acestea pot fi utilizate pentru a obține o privire scânteietoare, umedă sau pentru un look cu totul bling bling!

Cu ajutorul primei pudre bronzante marca Sephora care se adaptează PH-ului pielii, obțineți un bronz natural personalizat datorită pigmenților săi minerali care acționează asupra PH-ului pielii. Datorită acestui produs din topul produselor acestei veri, puteți spune adio tenului portocaliu deoarece acum există tenul perfect bronzat!

Printr-un singur gest, rujurile Sephora trasează un superb zâmbet natural pe fața dvs. Un adevărat atu de seducție pe care-l puteți strecura în poșetă!

Nu veți putea rezista tentației de a încerca formula sa „ stain” cu „textură de cerneală” care se imprimă pe buze subliniindu-le culoarea naturală timp de mai multe ore, lăsând o senzație de buze ne-rujate dar pline de culoare.

Comments

comments

Leave a Reply