Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) BLING BLING Summer de la Sephora

(P) BLING BLING Summer de la Sephora

Vă prezentăm si  fardurile noi de pleoape cu reflexe metalizate pentru o privire fermecătoare. Uşor de aplicat, acestea au o textură invizibilă pe pleoape lăsând un strat fin de culoare pentru un machiaj care rezistă timp îndelungat. Acestea pot fi utilizate pentru a obţine o privire scânteietoare, umedă sau pentru un look cu totul bling bling! Pentru a avea gene de aur, oferiţi-vă ondulatorul de gene, accesoriul indispensabil pentru genele dvs. în versiunea collector gold. 

Cu ajutorul primei pudre bronzante marca Sephora care se adaptează PH-ului pielii, obţineţi un bronz natural personalizat datorită pigmenţilor săi minerali care acţionează asupra PH-ului pielii. Datorită acestui produs din topul produselor acestei veri, puteţi spune adio tenului portocaliu deoarece acum există tenul perfect bronzat! 

Printr-un singur gest, rujurile Sephora trasează un superb zâmbet natural pe faţa dvs. Un adevărat atu de seducţie pe care-l puteţi strecura în poşetă! Nu veţi putea rezista tentaţiei de a încerca formula sa „ stain” cu „textură de cerneală” care se imprimă pe buze subliniindu-le culoarea naturală timp de mai multe ore, lăsând o senzaţie de buze ne-rujate dar pline de culoare.
 
 
 
 

Pentru a lasa in urma o adiere aurita, luaţi peste tot cu dvs. vaporizatorul de poşetă universal care se poate reîncărca cu orice parfum dorit. Acoperit cu un strat aurit, ca o adevărată pepită de aur, acesta este mai şic decât orice alt vaporizator! 

 
Cu Sephora vă puteţi transforma baia intr-un palat al frumuseţii pentru a vă simţi ca o Cleopatră… O gamă de de produse de baie, care aduce luxul pe locul de onoare. Texturile voluptoase şi voiajul senzorial sunt elementele esenţiale ale acestei game cu arome senzuale, glamour, feminine, opulente şi în tonuri calde. 
 
Iar pentru a avea o piele strălucitoare, ca a unei divinităţi, nu veţi putea rezista uleiului sidefat Huile Pailletée, un adevărat „must have” al verii!
Deoarece deviza noastră este „diva-worthy” si tot ceea ce atinge Sephora se transformă în aur, vă propunem, această linie de produse creată pentru a pentru a da corpului dvs. o aură incandescentă într-o baie aurită, în stilul Gold!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus