Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Coafura > (P) Ce trebuie sa stii despre extensiile de par

(P) Ce trebuie sa stii despre extensiile de par

Extensiile de păr sunt o metodă foarte simplă de a căpăta un look nou fără prea mult efort,  indiferent de lungimea părului tău natural. Le poţi aplica dacă îţi doreşti un păr lung, dar acesta nu creşte atât de repede precum ţi-ai dori (sau dacă te-ai tuns, iar rezultatul este un dezastru…), cât şi dacă simţi nevoia de mai mult volum.

Dacă alegi extensii din păr natural, într-o nuanţă potrivită părului tău, ele se vor observa foarte greu sau chiar deloc. De asemenea, le poţi coafa aşa cum vrei tu (chiar şi cu placa sau ondulatorul) şi le poţi vopsi.

Există mai multe tipuri de extensii şi anume:


Extensiile clip-on
sunt cel mai simplu de utilizat şi le poţi aplica şi scoate singură, în doar câteva minute. Ele se prind la baza părului cu ajutorul unor mici cleştişori şi sunt potrivite în special femeilor care nu doresc să le poarte zilnic.

Extensiile cu cheratină sunt perfecte pentru femeile care îşi doresc să le poarte o perioadă lungă de timp, însă trebuie aplicate la un salon, cu ajutorul unui aparat special. Deşi sunt permanente, pentru că sunt prinse la rădăcina firului de păr este nevoie să le scoţi şi remontezi la 4-6 luni, în funcţie de cât de repede îţi creşte părul.

Poţi încerca şi extensiile cusute, provenite din păr 100% natural (deci pot fi coafate sau vopsite cu uşurinţă). Acestea sunt, aşa cum sugerează şi numele, cusute de părul tău, şi de această dată cu ajutorul unui specialist. În funcţie de cât de repede îţi creşte părul, durata rezistenţei lor este de 3-4 luni.

Extensiile tape-in (sau adezive) se ataşează de părul natural cu ajutorul unor benzi adezive şi se aplică doar la salon. Şi de această dată pot fi coafate cu placa sau ondulatorul şi vopsite, fiind fabricate din păr natural.

Extensiile flip-in sunt foarte comode şi lejere, motiv pentru care sunt preferatele a milioane de femei din întreaga lume. Sunt noi pe piaţa extensiilor şi se ataşează cu ajutorul unui damil care se mulează perfect pe cap, stând fix poziţionate.


Extensiile de păr cu microring 
sunt ceva mai noi, însă la fel de apreciate precum cele cu cheratină. Şuviţele au la bază un inel metalic care se prinde pe o şuviţă de păr, apoi este securizat cu ajutorul unui cleşte. Şi de această dată aplicarea se face la salon.

Extensiile one-piece din păr natural sunt asemănătoare celor flip-in, însă de data aceasta prinderea lor se face cu ajutorul a 5 clipsuri ultra-small. Le poţi pune şi singură, acasă, în doar câteva minute, obţinând astfel un look seducător.

Cât despre extensiile tresa din păr natural, acestea sunt ideale pentru purtarea zilnică. Se prind cu ajutorul a 7 clipsuri şi sunt realizate manual, pentru un aspect cât mai plin şi natural.

Cozile din păr natural au apărut de ceva timp pe piaţa românească şi îţi oferă în doar câteva secunde un look high-class. Se potrivesc oricărei fizionomii, indiferent dacă ai părul lung sau scurt.

Dacă şi tu vrei extensii, îţi propunem extensiile din păr natural 100% Divisima, recomandate de cele mai importante saloane din ţară. 

Succesul Divisima se datorează nu numai calităţii produselor, dar şi promptitudinii expedierii coletelor (24 de ore), asistenţei specializate acordate clientelor (specialiştii de styling te vor ajuta să alegi tipul şi nuanţa care ţi se potriveşte) şi a numărului mare de cliente mulţumite. Mai mult, livrarea se face în toate statele membre UE.

În plus, Divisima te răsplăteşte şi cu cadouri gratuite, în funcţie de valoarea comenzii. Astfel, poţi primi cadouri precum gene false, accesorii de coafură, perii profesionale sau cozi de păr sintetic.

Comments

comments

One thought on “(P) Ce trebuie sa stii despre extensiile de par

Lasă un răspuns

Sus