Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Colgate-Palmolive celebrează femeia în fiecare zi!

(P) Colgate-Palmolive celebrează femeia în fiecare zi!


Produsele de îngrijire personală Palmolive şi Lady Speed Stick fac parte din ritualurile zilnice ale femeii moderne
şi au fost mereu în centrul cercetărilor Colgate-Palmolive, în scopul îmbunătăţirii vieţii acestora. An de an, Colgate-Palmolive investeşte în inovaţie, dezvoltare şi diversificarea produselor de îngrijire din portofoliul său, pentru a satisface nevoile tot mai diferite şi particulare ale segmentului feminin. În ziua de azi, brandurile de îngrijire personală Palmolive şi Lady Speed Stick pun la dispoziţie o gamă variată de produse, pentru a răspunde cât mai bine complexităţii gusturilor şi nevoilor feminine.

Astfel, în cadrul acestei campanii, au fost lansate seturile personalizate Colgate-Palmolive, special create pentru experienţe diferite. 
 

Setul de îngrijire Palmolive Purple Kiss este alegerea perfectă pentru un moment de relaxare
. Gelul de duş din componenţa sa, Palmolive Aromatherapy Absolute Relax, conţine ulei esenţial de Ylang Ylang şi extract de iris, ce redă un parfum calmant. În completarea lui, vine deodorantul antiperspirant Lady Speed Stick 24/7 Invisible, ce acţionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, împotriva transpiraţiei şi mirosului neplăcut, fără a lăsa urme albe pe haine. Pentru întregirea look-ului feminin şi fresh, setul Palmolive Purple Kiss vine împreună cu un lip gloss cadou. 
 

Setul Palmolive Home SPA Treatment recreează experienţa băilor la hamam.
Gelul de duş Palmolive Thermal SPA Mineral Massage are o formulă unică, îmbogăţită cu minerale de sare din Marea Moartă şi extracte de aloe vera, ce conferă o acţiune uşoară de gomaj, în timp ce gelul de duş Palmolive Thermal SPA Aqua Calm are o formulă delicată, îmbogăţită cu parfumul relaxant al extractului de bambus şi al florilor de lotus. Pentru un răsfăţ deplin, setul conţine şi un burete de baie.
 

Setul Palmolive Naturally Moisturised asigură o hidratare profundă, de durată.
Gelul de duş şi săpunul lichid Palmolive Ultra Moisturization sunt îmbogăţite cu extracte de origine 100% naturală din măsline şi aloe vera, precum şi cu un complex de vitamine. Setul este disponibil în magazine, la un preţ special, cu o reducere de 10%.
 
Prin accesarea aplicaţiei online www.everyspecialday.com, fanele Palmolive şi Lady Speed Stick România sunt invitate să împărtăşească motivul pentru care ele sunt mândre că sunt femei şi, astfel, au şansa de a câştiga marele premiu al campaniei, ce constă într-un weekend pentru două persoane, la un hotel cu facilităţi SPA din România.
 
În plus, pe întreaga perioadă a campaniei, în magazinele partenere, vor fi prezente echipele de consultanţi Colgate-Palmolive pentru a oferi consumatorilor sfaturi pentru o îngrijire personală individualizată, precum şi informaţii despre cum pot câştiga diverse premii instant, la achiziţionarea produselor Lady Speed Stick şi Palmolive.
 
Mai multe informaţii despre campania “Ziua femeii e în fiecare zi!” sunt disponibile pe paginile de Facebook: Palmolive România  şi Lady Speed Stick România.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus