Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > (P) Cosmeticele cu celule stem, o revoluţie pentru frumuseţe

(P) Cosmeticele cu celule stem, o revoluţie pentru frumuseţe


Tinereţea şi longevitatea sunt asociate cu celulele stem. Ele acţionează ca un sistem de reparaţii şi păstrează randamentul organelor regenerative, precum sângele, ţesutul intestinal şi pielea. În piele s-au descoperit două tipuri de celule stem, cele epidermice şi cele foliculare din glandele sebacee. Ele sunt responsabile de vitalitatea şi tinereţea pielii. Din fericire, cercetătorii au demonstrat că, în pofida faptului că numărul celulelor stem şi forţa de acţiune a acestora scad odată cu vârsta, acestea pot fi stimulate eficient cu ajutorul celulelor stem din plante. 

Aceste celule de origine embrionară vegetală sunt prezente în muguri, mlădiţe sau lăstari care nu participă la fotosinteză, dar se multiplică rapid în momentul germinării, o astfel de celulă putând reconstitui întreaga plantă. Aceste părţi tinere ale plantei conţin mult mai mulţi acizi nucleici, deţinători ai informaţiei genetice, dar şi minerale, oligoelemente, vitamine, hormoni de creştere şi enzime în cantităţi mult mai mari decât toate celelalte părţi ale plantei. Astfel, toate celulele stem, atât cele de origine animală, cât şi cele din plante, conţin factori esenţiali capabili să păstreze capacitatea de autoregenerare a celulelor stem. Iar cele mai importante sunt celulele stem de argan, ingredientul activ capabil prin excelenţă să protejeze şi să vitalizeze celulele stem dermice umane.
 

Apimond a decis să realizeze o gamă de cosmetice Bio revoluţionare,
bazată pe efectele excepţionale ale acestor celule stem de argan obţinute din mugurii de argan nemodificat genetic. Efectele noilor cosmetice cu celule stem de la Apimond sunt potenţate şi de combinaţia cu veninul de albine purificat, ce mareşte producţia de colagen şi elastină. În plus, aceste produse beneficiază de aportul de Aloe vera, pentru hidratare şi calmare, şi de aportul acidului hialuronic, ce asigură o hidratare profundă. Acestora li se adaugă uleiul de arbore de ceai, care controlează bacteriile de pe suprafaţa pielii şi elimină excesul de sebum, responsabil de dezvoltarea acneei, lăptişorul de matcă, pentru hrănire celulară, dar şi colagenul vegetal, ce ajută pielea să-şi menţină fermitatea şi elasticitatea. Nu lipsesc nici apa de trandafir, cu efect antioxidant, apa de muşeţel, cu efect dezinfectant, extractul de coajă de salcie şi acidul gliconic, cu acţiune antiacneică, şi nici propolisul, cu excelentele lui proprietăţi de dezinfectare.
 
În plus, trebuie subliniat faptul că aceste produse cosmetice nu conţin nici ingrediente chimice periculoase, precum exolaţi, ftalaţi, phenoxietanoli sau parabeni, nici coloranţi, parfumuri, emulgători sau gume sintetice. Apimond oferă astfel un fascinant cocktail de ingrediente naturale şi ecologice: flori, fructe, seminţe, plante şi produse apicole ce conferă frumuseţe şi sănătate.
 
Gama de produse Apimond cu celule stem de argan este deosebit de bogată, astfel încât să poată satisface şi cele mai sofisticate aşteptări. Ea ne oferă crema de zi cu celule stem cu SPF 25, crema de noapte cu celule stem, serul activ cu celule stem, laptele demachiant cu celule stem, tonerul cu celule stem, loţiunea antiacneică cu celule stem, exfoliantul cu celule stem şi laptele de corp cu celule stem.
 

Efectele produselor Apimond cu celule stem sunt remarcabile.
Aceste produse revitalizează şi protejează celulele stem dermice, întăresc şi tonifică ţesutul cutanat şi reîntineresc pielea în profunzime. Aspectul şi starea pielii se schimbă în mod fundamental. Astfel, după 28 de zile de tratament veţi constata că ridurile s-au redus cu 19%. Dar dacă veţi continua tratamentul 56 de zile, ridurile se vor reduce cu 26%, iar fermitatea pielii va creşte şi ea cu 14%. Trebuie ştiut, de asemenea, că excelenta crema de zi cu celule stem cu SPF 25, cu textura sa lejeră şi uşor de absorbit, poate fi o bază perfectă de machiaj, fiind indicată atât pentru tenul normal, cât şi pentru cel gras.
 
Folosind produsele Apimond cu celule stem, pielea devine mai mătăsoasă, moale şi elastică, iar ridurile sunt puternic diminuate. Aspectul este efectiv întinerit într-un mod incredibil. La o folosire îndelungată, testele confirmă o redobândire a elasticităţii asemănătoare celei cu 12 ani în urmă.
 
Produsele Apimond cu celule stem ne asigură cu adevărat o nouă tinereţe.
 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus