Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > (P) Desire, noua declaratie olfactiva de la Dolce & Gabbana

(P) Desire, noua declaratie olfactiva de la Dolce & Gabbana

*„Totul incepe odata cu dorinta. Nu ar mai fi seductie, senzualitate sau pasiune daca nu ar exista dorinta! Pentru noi, intotdeauna a fost esential sa lasam aceasta senzatie, sa depasim tiparul si sa lasam libere emotiile*”, explica Dominico Dolce si Stefano Gabbana.

Desire by Dolce & Gabbana e un parfum oriental fructat si completeaza colectia The One cu un buchet intens, opulent si foarte feminin. Notele de top de mandarine, lychee si bergamota contrasteaza cu notele dulci de lacramioare.

In mijlocul inimii, este un trio de flori: crin alb, tuberoza indiena, iasomie catifelata, amestecat cu un dulce nectar de prune. La baza stau notele de vanilei si infuzia de caramel contopite cu lemn de santal si o atingere misterioasa de mosc si cistus labdanum.

Auriul si negrul mat caracterizeaza flacoanele si ambalajele Desire. Cu o reinterpretare sofisticata a sticlelor din colectia The One, flacoanele sunt inscriptionate “Desire” cu litere de aur de scrisul elegant al lui Stefano Gabbana. Nuanta auriu-opac se bazeaza pe opulent perioadei baroc din Sicilia, locul de nastere a lui Dominico Dolce. Preciosul capac al sticlutei este o piatra pretioasa ce reflecta lumina de pe toate fetele.

Inca odata, Scarlett Johansson intruchipeaza Dolce & Gabbana cu frumusetea si senzualitate ei.

*„Scarlett a fost o alegere naturala pentru noi. Nu doar pentru frumusetea ei, care e bine cunoscuta ci pentru abilitatea de a interpreta multele aspecte ale femeiei noastre”*, motiveaza Dominico Dolce si Stefano Gabbana.

Apa de parfum Desire, Dolce & Gabbana, 50ml, 452 lei

Comments

comments

Lasă un răspuns